Bricku, co čtu Tvoje komentáře tak jsou většinou
rýpavé, naštvané, nebo rozdělující...... Máš pocit že někdo podstoupí operaci, bolestivé hojení, následné dávení, slintání, zvracení kdekoli, popadání dechu po každém soustě, vědomě odhodí (skoro) všechny své zlé návyky jen pro to, aby si přes kroužek pasíroval šlehačku? Jak je možné, že lidi po bandáži (se kterou jen celkem malé procento lidí je spokojené) jdou na reoperaci a najedou jsou pod 80 kg, ne-li na míň? Mluvíš tu jako všeobecný znalec.. ale sám máš problémy s nadváhou (proto tu na foru jsi) a ještě jsem nečetla, že by kdokoli napsal,
že Tě podezřívá, že to nemáš ze zdravotních důvodů, ale že jsi se k tomu prožral.. Nebo máš pocit že by Ti to k něčemu pomohlo? Každej z nás s tím bojuje a ty jedy a mňamky, co jsou okolo nás, každý s tím svádí boj.. Já jsem se ke své tloušťce před bandem prožrala.. zdravotní problémy nemám.. ale mrzelo by mě, kdyby mi to na foru někdo přpomínal, na místě, kde
hledám podporu..
Nikdo neřekl že doktoři jsou banda lhářů, jsou ale takoví, kteří Tě odoperují, jsou spokojení se svým výkonem, o tom, kolik gr máš jíst, jak dlouho tekutou atd.. to se dozvíš až v nemocnici jen tak náhodou při propouštění.. a pak, když máš problémy, tak vždycky má za sebe záskok, který umí jen doplnit.. žádné otázky okolo Ti nezodpoví... doplnění na stole v ordinaci, na RTG nemají čas...
Neříkám že jsem nikdy "nezhřešila", zvlášť teď, když mám opravdu vlčí hlad už nějakých 30 minut po jídle

ale nenadávám na doktory že za to můžou oni..
: V předešlém mém příspěvku jsem jasně napsal, že si rýpnu.
: Ano nejsem zde podezříván za to, že jsem se k tloušťce prožral. Za to jsem zde podezříván zcela z jiného důvodu.
:Také jsem ji zde hledal. A ptám se, našel jsem ji? Odpověď zní tak 50/50.