no co to tu citam???? neda aj mne nezareagovat:
Drahy
brick najrv co sa tyka prispevku,v ktorom si spomenul aj mna... co sa tyka cakania na operaciu, tak ja cakam od cervence minuleho roka a idem teraz v unoru a viem,ze je tu vela osob,ktore tiez cakali aspon rok a niektore i viac!!!! Jednoducho bojujeme a nevzdavame sa a ideme za svojim cielom!Aj ked si pri tom poplaceme,ale tym,ze budeme rypat do druhych a hladat vo vsetkom len chyby - comu a komu to pomoze???? Nic nie je dokonale!!! Ani jedna z operacii a ani my! Tak o co ide? No a este co sa tyka spirometrie a mojich obavach - len preto ze mam o 50 kg menej ako Ty nemam pravo obavat sa? A vies Ty,ze som prekonala 2 tazke zapaly pluc a k tomu som strasna nedisciplinovana ze napriek tomu dlhe roky fajcim? Takze som mala plne pravo obavat sa ze testom neprejdem! A ja sa nebojim si priznat,ze som nedisciplinovana, slabosska a nedokazem si odopriet jak jedlo tak cigarety a ze si tym len nicim zivot! Snazim sa s tym bojovat a raz mam uspech a inokedy padnem na hubu! Napriek tomu nemam potrebu ublizovat inym len preto,ze sm ja sama slaboch a mam depresie!!!! A na rozdiel od Teba ( aj ja som na tomto fore zavisla ) tu nachadzam potesenie a pohladenie na mojej dokrkvanej dusicke, pocit,ze nie som sama,ktora hresi a stale si zasluzi druhu sancu....ze aj ked vsade inde na mna pozeraju zvrchu a kamenuju ma tak tu nie a mozem si tu vyliat srdce a zasmiat sa!!!!!!
Takze zbohom brick, prajem Ti v zivote len vela dobreho....
A ostatnym sa ospravedlnujem za dlhy prispevok, ale neodvazujem sa mu poslat SZ aby som potom nahodou nebola obvinena z nejakeho napadania