Zelenoočko ahooooj dítě, jsem ráda, že tě tu vidím

a ty záda, to znám taky, napřed mi vždycky říkali, že to mám z obezity a pak udělali vyšetření a zjistili, že mám nález na všech obratlech, také kyfozu, lordozu a skoliozu

částečný výhřez ploténky a osteoporozu no prostě, jak píšeš, skoro všechno
tak na sebe dávej pozor, protože páteř potvora, jak začne tak je to mnohdy na celý život
A zákaz cvičení, to mám taky, můžu jen plavat, chodit, nesmím dlouho stát, zvedat těžké předměty, vlastně nesmím ani dlouho sedět, když mi to vyjmenovala doktorka, tak toho moc nezůstalo, co mám povolené
Já jsem onehdá mluvila o tobě s Iriskou, že jsi moje adoptovaná a že se známe již dlouho, ona nevěděla, že jsi také jezdila do Olmiku ke Grygovi a že jsme se tady scházeli vždycky při kontrole a dělali takové mini srazíky
Irisko třeba něco zjistí na magnetické rezonanci a budou tě konečně pořádně léčit nebo zase zajet do Prostějova, na ty injekce pod CT

no venku je děsná kosa, ani nikam nepolezu, ráno jdu na 5 do práce, tak snad nebude zase - 15°C

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013