fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 23:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490, 1491 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 29 led 2012 02:07 

Ahoj všem,jsem v pohodě od 3.1 už makám a kilečka pomalu ale sakra pomalu jdou dolů.jsem za to ale vděčná.Přeji dobrou noc!

54 let, 2 děti, přítel, 7 vnoučat, tubu Turnov MUDr. Hrubý 26.10.2011

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 07:46 

Dobré ráno všem

Lú+Dražena
gratuluji k upsání kileček :wink:

Jindro
žádná pauza jen piš :wink: :lol: :lol: :lol:

Já dnes nevařím hurááááááááá, mám ze včera španěl.ptáky :lol: s rýží :lol:

Všem hezkou neděli :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 07:47 

Dobré ikdyž mrazivé ranko přeji :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 07:48 

Lucinko i tobě dobré ráno, my tady máme -7 :P

Obrázek

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 07:58 

Vůbec jsem netušila,že tu rozpoutám takovou diskusi... :roll: :shock: :( .
Všem,kdo mě tu podrželi jsem velmi vděčná,ale samozřejmě akceptuji názor každého a i za ty jsem vděčná... :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Někdě jsem se tu dočetla,že je můj bývalý alkoholik,to jsem nenapsala,jen je to velmi dominantní,až moc egoistický a domýšlivý,velmi úspěšný člověk v práci...
Jindro samozřejmě budu ráda,když zde kvůli mě nepřestaneš chodit,jsem vděčná za každý názor :lol: :wink: :lol: :lol: .
Jen chci dodat,že jsem se nerozvedla já s ním,ale on se mnou a požádal o rozvod měsíc před mým stěhováním a to vůbec nevěděl,že se budu stěhovat a samozřejmě kdy... :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
A to že mě bil,bylo bohužel i před dětma,které měly čtyři až pět let a pamatují si to do dnes,ale snažím se,aby si na to zbytečně nemusely vzpomenout,ale vidí,že jejich otec mě nezdraví a nechová se ke mě,tak jak by měl...
Já dávám bývalému i děti v náhradních termínech,atd.
Opravdu si všichni kolem myslí,že to už dělá,jen aby mi ublížil citově... :(
Jeho rodina i on si mysleli,že bez něho nejsem nic a nezvládnu to a teď vidí,že vše zvládám a musím sama sobě přiznat,že snad dobře a díky tomuto fóru a shubnutí jsem na tom ještě líp... :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Už dost...
Jindro,chlape,ať jsi tu,co nejčastěji a říkej a piš si,co chceš,budu ráda... :lol: :wink: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 08:00 

Taky já tebe zdravím Mattonko :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 08:02 

Jo a musím ještě napsat,že mám s dětmi mnohem vřelejší a citovější vztah,když bydlíme zvlášť,protože nejsou svědky hádek a bití... :lol: :wink: :lol: :lol: .
Takže je to pozitivum a holky jsou nyní mnohem šťastnější :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 08:21 

Lucinko,
nejsem žádný Vševěda a nechci strkat nos do všeho. Jen jsem napsal názor na zaujímání krajních názoů bez konkrétní znalosti souvislostí. Jsem taky citlivý na tendenční posouzení něčeho tak citlivého. Prostě nic není jen černé a jen bílé. (nejsou prostě jen ubohé ženy a oškliví muži) A už vůbec jsem se Tě nechtěl dotknout, protože já Vaší situaci neznám vůbec. A jsem moc rád, že jsi to tak vzala. Jen jako stárnoucí pán vím, že pokud se týká toho "kdo za to může" (uvozovky schválně) tak to nikdy není jen jeden. Už z toho, co píšeš, je docela zřejmé, že zatím se v tom hledáš i Ty sama. "On i jeho rodina". Nevzala jsi si jeho rodinu a tohle je typická podpásovka v řešení manželských problémů. To Ti řekne každý, kdo studoval alespoň dva semestry psychologie. Nemůžeš nikomu vyčítat jeho rodinu, to není relevantní a ani fér. Tchánovi smrdí nohy, tchýně mlaská, když jí - s Tebu je to k nevydržení! :D :D A ještě Ti řeknu jednu věc a to bohužel z vlastní zkušenosti. Jakmile si dva začnou něco dokazovat a soutěžit, kdo z koho - je to prostě na nic. :(
Ale už dost o tom. Je to Tvůj problém a i kdybychom si tu umačkali palce, řešení je jen na Vás dvou. I když samozřejmě chápu emoce, zklamání, vztek, smutek, bezmoc a tak. Drž se holka a ať to pro Tvé děti dopadne co nejlíp.
Mimo jiné, dívám se na Tvůj metřík a musím jenom pochvalně (a malililinko závistivě) zamručet. Výborně
Přeji moc krásný den
Jindra :D

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."
28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace
3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg
54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 08:30 

A ještě než se kytičky všechny probudíte a zahájí se zde tradiční, nedělně dopolední teoretický rej obžerství a receptů na různé pochutiny, nás vyhladovělé značně popuzující, chci říct, že už se mi také jasní zrak při pohledu na talíř!!... (no, spíš talířek), protože to, co na něm nacházím už pomalu, i když zatím jen v náznacích jídlo opravdu připomínati může. :D tedy pořád k tomu ještě ten, kdo rád debužíruje musí být vybaven značnou dávkou fantazie, ale už to z dálky něco připomíná. :D
Dnes mě poctí návštěvou pan syn a tak se budu holedbat, že jsem nezapomněl pracovati s příborem a že jsem ještě hoden místa u rodinného stolu. (I když tam už moc škody nenadělám :D :D )
Jindra :D

28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 08:33 

Krasne dobre ranko Vam vsetkym prajem :wink:

Muzicka dnes necham trochu dlhsie si pospat, po vcerajsku si zasluzi :mrgreen: este mu urobim nejake dobre ranajky a budem mat dalsie male bezvyznamne plus :lol:

Vsetkym prajem uspesne zhadzovanie kil! ;)

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 08:56 

krásné ránko všem :wink:
Lucinko, vím co prožíváš, taky jsem si něčím podobným prošla :cry: a neboj, vše zvládneš a s odstupem času poznáš, že všechno zlé je pro něco dobré :wink: Jindra má svým způsobem pravdu, není chyba jen na jedné starně a taky jsem se cítila celou dobu jako ta ubližovaná, teď vím, že jsem spoustu věcí dělala špatně a nemuselo to tak dopadnout jak to dopadlo, ale už je dobře a nemá význam se ohlížet na minulost, je třeba žít dál a snažit se život si užívat :)

24.10.2011 nástup do nemocnice na plikaci.., plikace za mnou..kila se dávají na ústup, huráááá
plikace provedená v Hodoníně, úžasným panem primářem Mannem
36 let, dvě dítka a úžasný přítel ...
reoperace 14.5.2013 při váze 107,7 kg...

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 09:08 

Dobré ráánoooooooooooooo Vietnamééééééé..... ehm, diagnozy mojééééééééé :lol: :lol: :lol: .

Krakonošovo hlásí slunečno....obloha šmolkově modrá, teplota - tlak - rosný bod v pořádku..... chce-li někdo vědět.....tak i má stolička OK :roll: :lol: :lol: :lol:

Jindro - SOUHLAS! Nikdy nic není jen černé nebo bílé. Nikdo neznáme detaily a pravda o trpících dětech je neodiskutovatelná. Nicméně přeji, těm dvoum "dospělým" lidičkám, aby vše vyřešili co nejdříve :!: Exžel melounka sem ale nechodí...a tak jsem přála sílu na zvládnutí problému alespoň jedné straně! :wink:
A ty se vopovaž sem nechodit, resp. dávat si pauzu... :twisted: :twisted: . Připojuji se k zástupu tvých fanynek :oops: :D. Tvé řádky mi vždy roztáhnou hubu vod ucha k uchu - nemít ucho - kol hlavy :lol: :lol: :lol:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 09:23 

Krásné dopolko přeji :wink:

Jindro hezky jsi to napsal... "než se tu rozvine diskuze o ..." no o žrádle... :oops: :lol: :lol: :lol: tak u nás dneska moc nééé, dnes jdeme ke tchýni na svíčkovou :P ale tak, jako včera, jsem zapla před chvílí pekárnu a už míchá těsto na rohlíky nebo bulky, to ještě nevím...tentokrát ale budou samé sýrové :wink:

Co se týká melounka, myslím, že už vše bylo řečeno, už více není potřeba to rozvádět dále, však je to holka šikovná a určitě si poradí, jak nejlépe bude umět :wink:

bobulka určitě ještě dospává po plese..... to zas bylo v álejích nab*ito :roll: :lol: :lol: :lol: už se těším na hlášení, že došla domů nad ránem a že jí bolí hlavička, nožičky atd :lol: :lol: :lol:

sojko tak u mě stolička ještě kupodivu nebyla, ale už je to skoro v zatáčce, takže co nevidět také bude hééčččč :oops: :lol: :lol: :lol:

Už jsou někde fotečky z brněnského srazíku pls ??????????

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 09:27 

Hanys,
ahoj a hezkou neděli. Vidím to velmi podobně: "Zajímá mě budoucnost . to je totiž místo, kde budu trávit zbytek života." Nad tím, co bylo už není možné dělat nic, než to nechat dějinám. Energii potřebujeme pro dnešek a zítřek a je škoda jí plýtvat nad včerejškem. Nakonec i naše váhové a anatomické problémy jsou dneska už minulost (jak pevně doufám) a tak děvčata s chutí do budoucnosti.
Bambulka
hmmm....má se to ale chlap jeden...... :D :D Ale já mu to přeju, jistě nemá takový servis jenom tak..... :D :D Je to fajn číst, že má někdo chuť dělat něco fajn pro partnera....to oceňuju....(bez ironie)
Jindra :D :D

PříspěvekNapsal: 29 led 2012 10:29 

Dobré dopoledne!!

Taky bych podstrojovala manželovi,ale nemám ho doma.Ráno odešel do práce,večer nepřijde uvidím ho snad zítra večer. :(
Můžu podstrojovat leda těm dvěma čertíkům co mi tady zůstali.A pak možná ještě psovi. Ale taková snídaně do postele by se mi taky líbila!!To už jsem nezažila ani nepamatuji! :( Jinak na plotně už se vaří polívka,brambory jdu škrábat a něco k nim se taky najde.Ještě,že děti jsou ve věku,kdy se jim zavděčím skoro čímkoliv :D
Tak práci čest a rukám klid milé kuchařinky!! :twisted:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490, 1491 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina