Vůbec jsem netušila,že tu rozpoutám takovou diskusi...

.
Všem,kdo mě tu podrželi jsem velmi vděčná,ale samozřejmě akceptuji názor každého a i za ty jsem vděčná...

.
Někdě jsem se tu dočetla,že je můj bývalý alkoholik,to jsem nenapsala,jen je to velmi dominantní,až moc egoistický a domýšlivý,velmi úspěšný člověk v práci...
Jindro samozřejmě budu ráda,když zde kvůli mě nepřestaneš chodit,jsem vděčná za každý názor

.
Jen chci dodat,že jsem se nerozvedla já s ním,ale on se mnou a požádal o rozvod měsíc před mým stěhováním a to vůbec nevěděl,že se budu stěhovat a samozřejmě kdy...

.
A to že mě bil,bylo bohužel i před dětma,které měly čtyři až pět let a pamatují si to do dnes,ale snažím se,aby si na to zbytečně nemusely vzpomenout,ale vidí,že jejich otec mě nezdraví a nechová se ke mě,tak jak by měl...
Já dávám bývalému i děti v náhradních termínech,atd.
Opravdu si všichni kolem myslí,že to už dělá,jen aby mi ublížil citově...
Jeho rodina i on si mysleli,že bez něho nejsem nic a nezvládnu to a teď vidí,že vše zvládám a musím sama sobě přiznat,že snad dobře a díky tomuto fóru a shubnutí jsem na tom ještě líp...

.
Už dost...
Jindro,chlape,ať jsi tu,co nejčastěji a říkej a piš si,co chceš,budu ráda...

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 15.července2011-v den opky127kg.