Čau holky (chlapa nevidět)...hrůza, co jste toho zase namlely.
Irisko vidím, že jsi se zapojila PLNĚ. Odpovím na SZ, ale prosím, vydrž, nějak se nám to doma komplikuje, tak až vyšetřím nějaký čas. Protože odpovědět Ti 2 větami na tak dlouhou SZ...to nejde. Ale myslím na Tebe a prcky.
Zelenokukadlo tak s tím portem to máš tedy horší a horší...vidíš, měla jsi před rokem přistoupit na návrh Hrubáčka, že Tě objedná na vyndání a provede tubu...Ty ses nějak zalekla a zvolila tu druhou možnost, tedy doplnění prstýnku, a škoda, mohla jsi být už úplně někde jinde. Zbytečně ses trápila celý rok. Tak Ti moc držím palce, ať se Ti už konečně uleví. Asi mám velký štěstí, ale se mnou port kámoší. S postupem času dokonce čím dál víc. Možná budeme i přátelé.
Aleno já jsem tenhle týden zaznamenala lékařské a psychologické ujištění, že ženy po přechodu zákonitě přibírají na břiše, tudíž "jabčí". A důvod? V době plodnosti je u ženy na pupíku polštářek tuku kvůli ochraně případného plodu...a štíhlejší pas, protože mužské plémě od přírody má zakódováno, že ženu si podvědomě vybírají takovou, která jim bude plodit děti. Úzký pas ještě víc zdůrazní boky a opticky je rozšíří. A široké boky jsou předpokladem mnoha zdárných porodů. No a v klimakteriu už nejsme plodné, tak není třeba, aby příroda "lákala" a "klamala tělem" tu druhou polovinu lidstva. Takže Alenko, my za to vůbec nemůžeme, to nám nadělila příroda a tudíž klííídek, jsme v tom nevinně. Tak to má být, tak je to správné

.
Bobule...jsem si neuvědomila, že mě asi z fotek nezaregistruješ...to já jsem Tě měla omrknutou už dávno, protože Tvůj kulaťoučký obličejík s příjemným výrazem mi je moc sympatický a když jsem si ho vždy vybavila pod Tvými příspěvky...to nemělo a nemá chybu. Viděla jsem, že jsi trochu rozpačitá při představování, ale přece jsem říkala..."z fotek"...to je vidět, jak jsi byla vyjevená (nejspíš z Verči, to nic, to je každej) a mou poznámku vůbec nepostřehla.
A koho tu ještě máme...jo,
Jane...eslipak Ti někdo řekl, že když piješ hodně během dne, nemáš už těsně před spaním pít a když, tak jen pár ločků...protože ledviny mají mít klid nejlépe 8 hodin denně a to právě v noci, aby si mohly odpočinout? Jiné to je, pokud má člověk písek či šutříky, ale to není Tvůj případ. Proto vždy obracím oči v sloup, když sem
Dejna písne, CO do sebe leje ještě v posteli

. Ale každý dle svých potřeb, tak už mlčím.
Qwys jestli to fakt dokážeš, tak až Tě pak uvidím, vyseknu Ti poklonu...pak musíš dát včas vědět, abych si stačila opatřit klobouk.
Verčo Tebe nekomentuju, i když vím, že do kecárny přijdeš slídit i v případě, že budeš mít ty hnáty zasádrovaný...posílená mokem z Janina soudku se sem doplazíš...a nevím, proč o tom pořád spekuluješ, laskavě si nic špatného nepřivolávej...nebo to je čarování a zaříkání? U Tebe jeden neví, pohled neviňátka a v zápětí sprcha jedubaby. No tenhle můj příspěvek strávit...to už je "TVŮJ BOJ!"
Lubinko 
cože? Vidím metřík...
Marabu aspoň, že žaludek je v pořádku...nebudou to naposled nervíky? A copak to užíváš?
Martino díky, tak jsi mi to potvrdila...tedy žádný "sorry", víš komu...no zkrátka platí, že na každém šprochu pravdy trochu.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014