Ifka píše:
Krásný slunečný a mrazivý den všem. !!
Holky chtěla jsem se zeptat na tu sondu nosem do žaludku o které psala Lauri,mochomůrka i bea(Mostiště a SR)-nevíte někdo, zda je to běžná praxe i v Turnově? Měl jste to někdo z Turnova?? Díky za reakce...už se mi to též blížžžíííííí!!! Jo a holky taky jsem se chtěla zeptat jestli jste byla některá na opce při malých dětech. Já mám z toho dost obavy. Už ted vím, že jak se vrátím z nemky o malýho draka se mi nikdo nebude moc starat(přítel pracuje do večera a určitě si dovolenou nemůže vzít) takže budu muset hned začít zase fungovat jako maminka. Myslíte, že se to dá?Nebo opravdu nebudu schopná ničeho, kromě spánku?

Ahoj Ifko, moje zkušenost s péčí o děti byla taková, že manžel zůstal doma ještě dva dni po mém návratu z nemky a pak už taky musel do práce. Pomáhala mi tu moje maminka, ale vždycky jen odpo po práci. Dopoledne jsem se kasala, jak to zvládnu, naše holčička byla ve školce, tak pohoda. Starala jsem se tedy jen o synka (1 rok). Za to dopoledne jsem ho párkrát zvedla, nakrmila, přebalila. A stehy mi taky popraskaly. Přesně jak říká Lauri. Mám teď na památku malou dírku v břiše

Nicméně, ještě chci říct, že doktora jsem se ptala a ten říkal, že když je to laparo, tak děti zvedat můžu.
Takže žádná trága se sice neděla, ale kdybys jenom trošku mohla, někoho si na pomoc zajisti. (s tím paragrafem na ošetřování je to tak, že se vystavuje na 9 dní - já byla teda 7 v nemce a manžel hlídal a pak ještě ty dva dny doma, víc mu to prodloužit nechtěli, ale aspoň něco)
Ifko, hodně štěstí a co nejhladší průběh!

Tubu Mostiště - 5.1. 2012
- v den nástupu - 123 kg
2 děti, úžasný manžel