Ahoj vsem!
Dneska jsem taky malem nenastartovala, u nas bylo -17, baterka mi svitila, ac jsem ji dobila, a to nikoli kladivem. Tak jsem udelala to, co mi bylo doporuceno, kdyz nejde nastartovat - pridavat plyn pri startovani - mit na tem pedalu hnatu

a ono to chytlo

Jinak bych jela do prdky, auticko za odmenu dostalo Fridex, kdejakej bezdak by po tom hmatl
Mohla jsem tudiz, samozrejme po okrajeni ledu ze skel a vyckani na prohlednuti, jet na tu pohromnicovou navstevu k Verce, konecne, ze

Ta tam ma teplicko, co ze ji zamrzl hajzl, teplooo

(mame u nas 16 v podkrovi, dole mozna 18, jisti to dva teple svrsky, ale stejne mame zmrzle drzky). A mela tam dobre pepankove jednohubky, nebo mozna dvojhubky

tak to jsem si dala, ze
Pak jsem se byla objednat na srovnani podivne frizury, s kterou si neporadila ani rodinna rada

tak jdu ve stredu. Snad uz to konecne bude tak, jak chci, a budu si to moci narovnat bez zubu okolo cele hlavy
Jela jsem pak, honosic se pojizdnym kocarem, jeste nakoupit neco k papani, uvarila brokolici a jala se nakrmit ptaka... Zamichala jsem mu to do podivne omacky k testovinam, ani neprotestoval, holt hlad je svina
Sama jsem dozrala camembert z rana a ve dve si dam trochu te brokolice, zapecu si to se syrem.
Jindro,
tva zminka o idylce na chaticce se mi natolik libila, ze by cloveku ani ty omrzliny a to, ze musi topit jak cert a co chvili muset prikladat

(tady mi to vadilo, proto jiz mame JINY kotel

). Trimesicni placena dovolena se taky vyplati

Romco,
ty se taky za chvili uz prehoupnes do uplne jine kategooorie, to na nas ostatni budes hledet svrchu, neee?
Scallo,
gratuluji k tak rychlemu postupu, co z tebe (z)bude, devce, co?
Tak hezky vikend!

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA