fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 31 srp 2025 20:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1540, 1541, 1542, 1543, 1544, 1545, 1546 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 10:10 

Mattoni děkují jinak se mám blbě od středy marodím,kdybych šla o 3 dný dýl tak jsem mohla prodělat zápal plic a to jsem nastydla z práce,bolí mě hlava,v krku,rýma už mám tak červený nos z rýmy a ve středu jsem raději šla k doktorce zatím furt stejné :( a to jsem v práci byla nabalená a houbec platný,furt otevíraly na hale vrata a táhlo mě to všude :evil: a klimatizace ani nemluvím no prostě žádný teplo,a když sedím u mašiny a nemám pohyb tak jak se mám asi podle nich zahřát.Krásnou neděli ti přejí.

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 10:19 

HLÁŠENÍ O HROŠICI:

právě jsme dotelefonovaly - už podezírá primáře, že jí snad ani nic nedělal :lol: :lol: :lol: má tam super servis, včera jí umyli a vyfenovali hlavu, už chodila po chodbě (sice po malé, ale chodila), včera měla na výběr pití, zvolila si vodu a to neměla dělat :( okamžitě dostala křeče do břicha, takže ihned tlumení bolesti a potom už jenom čajíček a to prý bylo nebe a dudy !! Snaží se popíjet, vaří se to v ní, větry ji zlobí, ale to bude za chvíli dobré.
Napsala by sem sama, ale nemůže se přihlásit, ptž má jen telefon a tam nemá diakritiku, ale už se Vás na všechny těší, až sem sama napíše !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 11:57 

Dobré ránko vespolek ...

Mám za sebou country zábavu a musím říct jedním slovem, že to bylo náročné :roll: :lol:

boss
včera mě viděli lidi, kteří mě viděli naposledy před opkou a ti mi taky říkali, že už to stačí, že jakmile se zbavím břicha tak budu akorát a říká mi to těch lidí čím dál víc .... jenže když koukám na váhu pořád bych měla metrák a s touhle váhou chodí lidi na operace kdy jsou na počátku hubnutí, takže musím ještě něco sundat .... moje kýty a záda ještě nejsou to pravé ořechové ... prdel už nemám :roll: :lol: :lol: :lol:
Jinak k tomu letroxu ... on mi teď snížil během 5 týdnů dávku celkově o 200uq což je poměrně hodně takže se to muselo projevit a tělo zareagovalo ... bušení už ustupuje a chce to všechno jen čas ... už mi to leze zase pomaloučku dolů (váha)
Jitule myslím na tebe a i kdyby už nikdy nebylo nejlíp ber si alespoň z toho mála, kdy je "dobře" :wink:

Annax
vítám tě zpět ... jsem ráda, že jsi přežila páč ty by si mi opravdu scházela .... nevím co bychom si bez tebe počaly :wink: :lol:

drobku
teď už bude všechno dobrý .... slinivka se zaléčí a pak budeš moct zase "vegetit" normálně .... tedy alespoň já to tak mám .... trvalo asi rok než se to uklidnilo, ale nakonec si dala ta mrcha říct .... to už pak sama poznáš kdy se ti ozve :wink:

hanys123
mě se teda už dvakrát osvědčila kombinace přípravků na vlasy METHIONIN a BIOSIL PLUS a LICHOŘEŘIŠNICE kterou jsem užívala orálně ... šamponům moc nevěřím ... podle mého názoru je potřeba vše podpořit zevnitř :wink:

Mono
tak až za tebou dofrčím do Brna můžeš mě do tý restaurace pozvat :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

verčo
dochází mi nudle do polívky ... šetřím si je jak to jen jde, ale už si u tebe dělám objednávku .... na kontrolu pojedu až po mamčiné operaci, když tam ona bude muset po tom měsíci jet tudíž to vidím na duben, takže už začni dělat zásoby ať nejedu dom s prázdnou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 12:20 

no jooo...zná mě jen když něco potřebuje...takoví jsou nejlepší...... :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:

už jsi koukala na klokana?? :wink:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 12:38 

verčo
a co jinýho s tebou? to neznáš? využít, zneužít, vošustit, vopustit ... tak si to přeber :lol: :lol: :lol: :lol:

jj koukala, ale včera jsem byla na pc asi jen deset minut ... přifrčela jsem večer z práce, vlítla do vany a pak jsme už šli na ten candrc ...
no co na to říct .... je to marný je to marný je to marný :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 12:43 

no já si to přebrala už dááávno 8)

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 13:06 

ahojte !!! osobitne zdravím bambulku , drobka a hrošici !!!! - nech sa vám darí !!!!

som na tom už celkom dobre , silu naberám zo dňa na deň viac a viac , no neustále bojujem s jedením .
4x denne /na silu / jem : 3-4lyžičky alebo hryzy niečoho.
Včera som zjedla o 3lyžičky viac rajbaného jablka a o pár minút som ho aj vyvaracala.
Vadia mi všetky rôzne pachy , aj parfemy - hneď ma napína na vracanie , mám pocit akoby som mala pokazený žalúdok . :shock: :?: no tým to nebude ...
Mám aj neustále "bolesti" brucha , ale sú to také bolesti - nebolesti , ako pri veľkom hlade a prázdnom žaludku .

Obrázek

36rokov , v šťastnom manželstve , 13-ročná slečna , 1mačka
po 11-ročnom boji s nadváhou : tubu pri 126kg - 17.1.2012 v B.B., Dr.Marko
3/2013 mastopexia prs
10/2013 laser.opka varixov oboch nôh
3/2014 plastika "lifting" stehien a augmentácia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 14:09 

Nazdar holky,

zdravím z chladnej Bratislavy.
Abdomino sa nekonalo, odchádzam dnes o 15,00 do nemocnice, operácia sa koná zajtra, mala som zápal močového mechúra a muselo sa to odložiť o 14 dní. Sadielko mám krásne nafotené, aby som Vám chudnúcim narobila chute na ploché bruško, :lol: :lol: :lol: ja sa už veľmi teším.

Mám ešte pár noviniek pre tých, čo si na mňa pamätajú, v utorok sa nám narodila vnučka Liliana, je krásna, mal to byť doktorov a ich super ultrazvukov, za ktoré inkasovali po každé 20 Eur Oliver, takže malá Lili bude v modrom, ale je zdravá a tešíme sa z nej všetci.

Ďalší prírastok do rodiny je psík Rambo, je to Jack Russel teriér, kto sa vyzná, vie, že to je živé striebro. :lol:

A najväčšia novina, z ktorej mám aj patričnú radosť je, že som podala o rozvod, teším na naň viac ako na svadbu a po príchode z nemocnice odchádzam do vlastného bytu, už mám všetko vybavené a zabalené. :lol: :lol: :lol:

Tak mi holky držte palce, aby mi opka dobre dopadla a môj samostatný život tiež.

Majte sa fajn a krásne upisujte kilečká.

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 14:25 

Alenko
blahopřeji Ti, že jsi sebrala odvahu a podala žádost o rozvod! :shock:
Jen mi potvrzuješ, co si o Tobě myslím od začátku, že jsi úžasná žena a je mi ctí, že Tě znám!

Držím Ti palce pořád!

Zítra tfuj tfuj tfuj!

Moje dcera je Ludmila a od malička jí říkáme také Lili, takže speciálně ode mně Lili pozdravuj :wink:

Lubinko
Posílám Ti dostatek energie a obzvláště v úterý na Tebe budu myslet!

Qwys
Také jsem myslela, že budu upravovat metřík, ale bohužel, půl kila nahoře :roll: Nicméně dopadla jsem ještě dobře, manžel i dcera hlásili 2 kila hore. Nechápu, byli jsme tam jenom 5 dní :roll: Doufám, že se to během pár dní upraví směrem zpět :lol:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 14:30 

Anička zlatíčko,

ďakujem veľmi pekne, viem, že budete na mňa myslieť, ste moja obrovská opora, mám Vás všetky veľmi rada. :D

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 14:36 

Alenko1,
gratuluji k narozeni vnucky a hodne stesti v novem zivote! Z tveho psani cisi nadseni a pozitivni energie :)
Liliana je krasne jmeno, taky se mi libi proto, ze je to varianta jmena Zuzana :lol:
A pejsanek, to je zlaticko samo o sobe, at uz to je jakakoli rasa :mrgreen:

Annax - tak to budou zarucene svaly a voda, za par dni se to projevi, jak to pujde dolu, vsak taky pred par dny byl uplnek :P :!:

Jedna moje kocicka nyni hara, tak ji pozitri vezeme za zenichem :) Uz spolu neco meli, ti dva, takze aspon uvidi stare xichtiky :lol: Minule jsem ji tam dovezla asi moc pozde, ted bych se mela uz trefit :lol: Pokud vse pujde dobre, mela by byt jarni byckovska nufincatka :lol:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 14:38 

Alenko1! :lol:
Obrázek
myslím na tebe,at ti vše vyjde tak jako si přeješ!

12/10/12 reoperace bypass při 108kg,primář Vraný,Jablonec nad Nisou - úspěšně zvládnuta!
23/10/13 abdominoplastika,MUDr.Hokynková,Brno - Bohunice.
9/7/14 dokončení metříku
Žádný cíl není tak daleko, aby na něj nedosáhla křídla tvých snů...Obrázek...

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 14:58 

ALENKOjedničková moc a moc gratuluji!!!
Liliana je překrásné jméno, Rambo je nádhernej psíček, Ty budeš mít nádherné ploché bříško a hlavně, už nemusíš měnit chlapa za psa a ještě doplácet :lol: :lol: :lol: Užívej si nový život, moc Ti to přeji!!! Zítra na Tebe budeme intenzivně myslet!!!

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 15:00 

Přeji krásnou mrazivou neděli,
Aleno1 hodně štěstí bez převisu a i bez manžela v novém bytečku s veselým pejskem :-)
Qwys ty prostě chceš ten chov rozjet za každou cenu, ale zase čím víc čumáčků Ti bude doma funět, tím vetší teplo tam budete mít :-)
Včera jsem s Petrou měli sraz se základkou a chechtali jsme se ještě v autě, přišel jeden spolužák, kterého jsme 4 roky neviděli, jen mě na podzim dost volal, ale strašně zmatené telefony, asi v něčem jede, a včera byl vychechtanej a ukecanej jak zhulenej, a říká teda tobě to sluší, asi 50x a pak říká holky vy vypadáte fakt dobře a zase se na mě zaměřil a prej vypadáš dobře "co cvičíš" a to už jsme se s Petrou mále udusily smíchy, chtěla jsem mu řící, že Kámasútru, ale nechtěla jsem aby si vyložil jako výzvu, už takhle mám hrůzu, že mi bude opět volat. Ale jinak jsme si to užili a můj manžel nás pak dovezl, vzali jsme ještě jednoho spolužáka, taky ho hodili domů, pak Petru odevzdali rodině jeli v mrazu -16 domů do teplíčka :-)
Hezké odpoledne, jdu vydrhnout odmraženou ledničku a pak žehlit :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 12 úno 2012 15:20 

Krásné odpoledne z moravského venkova!!

Scallo nepřeháníš to s těmi úbytky? V červnu jsi mi přišla normální, vůbec na Tobě nebyla vidět žádná nadváha a teď teda musíš lehce proklouzávat už i úzkýma mřížema. Ráda bych znala Tvoje míry, tipuju tak 60-30-50 :shock: . Co takhle si přilepšit a zajít udělat "káču"?

Boss, to ale nemluvíš o mně? V červnu jsem byla jak bečka. Teď se cítím fajn, mám posledních 7 kilo nadváhy...

Jindro, mně taky v SurGal zdůraznili, že můžu umřít :wink: Zato Dr. Ćierny mi předvedl čierný humor :mrgreen: . Večer před operací se na mně byl podívat a prý: "Co to čtete? tady všichni čtou SMRT NA OPERAČNÍM SÁLE " :mrgreen:

ikarie, já měla ze Surgal jen obezitoložku, termín hned, výsledek hned.

drobku, jsem ráda, že jsi doma, uvidíme se zítra! Metřík musíme opravit :-).

RomiKilb. bylo to moc fajn a fakt ti to moc seklo! Pak jsme jeli na tu Vysočinu pro kluka a cesty byly dost hrozné...

Alenko1 gratuluju k přírůstkům v rodině i k tomu Velkému Rozhodnut, jsi krásná a milá žena a bude Ti jistě lépe!!!! A na to bříško jsem zvědavá!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1540, 1541, 1542, 1543, 1544, 1545, 1546 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina