Dobré ráno všem holky, já tady možná řeším prkotinu ale já se vážně setkala s holkama, co to omezily a moje kamarádka úplně, přímo jsem se ji na to ptala, jestli můžu kofein a řekla, že ne... proto jsem s tím přestala... je to první těhu takže sama nevím, co můžu a nemůžu...
děkuji tedy za rady a zkusím turka normálně ráno jak jsem zvyklá a snad se to upraví...
dneska jsem si ale už vzala první psyllium tak jsem zvědavá, jak zabere a pak později kafe
hrošiceteda hospitalizace v nemocnici i s pánským stryptýzem... to se jen tak někomu nepoštěstí

tak ať teplota zmizí a tebe pustí brzo domů
Dada73tak vrchem mi to naštěstí zatím nejde

a to jím všechno snad... třeba banánek v čokoládě s nivou
Jindrano to je přímo ukázkové těhotenství
bambulkojá dříve pila Necsafe s mlíkem ale ráno musím mít prostě turka, jinak během dne už mi to bylo jedno ale ředím to mlíkem, jak turka tak rozpustný ale turek na mě více funguje
Jinak dneska mám zapečené brambory s něčím, zatím nevím, co mě napadne... a asi bramboračku.
Mám tento týden volno od praní prádla takže i více času tak jim možná i něco upeču
Všem hezký den

Mattonko, moje Mudr. vždycky říkala, že dva šálky kávy denně v těhu jsou absolutně ok. Vůbec bych se toho nebála a spíš poslouchala, co tomu řekne Tvoje tělo...
Holky, máte některá zkušenost s nějakým odzkoušeným stahovacím prádlem, případně s pásem, se kterým jste chodily po opce cvičit? Včera jsem měla první poopkovou zumbu! Všechno bylo super, až na to, že jsem jak sulc nebo rosol