Ahoj holky přeji vám pěkný den

Já ten den mám už zkažený

Ráno měkně bolela hlava,jela jsem s mladší dcerou k lékaři a polovině cesty cítím jak kdyby se něco pálilo

,najednou v autě bylo plno dýmu a začal se valit kouř z topení a přístrojovky

,zajela jsem do nejbliží odbočky,zastavila a najednou vyšlehly plameny,vyletěla jsem s dcerou z auta a nevěděla co dělat,jely kolem 2 auta a nic a pak dodávka,vyskočil pán a začal mi do auta házet hroudy sněhu a já s ním,řekl at volám hasiče,říkali at jdem od auta pryč aby to nebouchlo,dorazily asi do 13min,říkám tomu chlapovi,že už to nezachráníme at jde od auta at se mu něco nestane,ale on obětavě házel sníh dál,měla jsem strach,pak zastavil ještě jeden pán a dal nám 2 hasičáky tak je ten první pán tam vystříkal,nakonec dorazily hasiči a auto vystříkaly vodou

,vše vyfotili a sepsali a at se postarám o odtah,brečela jsem,klepala se zimou a se strachem volala manželovi do práce

auto už je odtažený,nepojízdný,vyhořelá přístrojovka a veškerá elektrika a auto plné vody

Bála jsem se reakce manžela,ale byl rozumný a říkal,že je dobře,že jsem hned zastavila a hlavně že jsme s dcerou v pořádku

38let,2 děti 16 a 12let +manžel, konzultace 29.9.2011 v Turnově,8.11.2011 nástup a 9.11.2011 tubu Turnov,
před opkou 106kgMetřík dokončen 20.7.2012 na 70kg
16.11.2012 abdominoplastika26.11.2012 68kg.,,Neumíme vrátit vteřiny, minuty, hodiny ani dny, promarněné z našeho života. Žijme tak, abychom toho nikdy nelitovali."