fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 22:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1588, 1589, 1590, 1591, 1592, 1593, 1594 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 09:32 

Krásný den z Brna!
Sunifuni gratulace k termínu - vzhledem k datumu to bude koukám hodně stylová poslední večeře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Urážlivého chlapa mám doma taky, ale už mu to urážení nejde jak zamlada :mrgreen:
a miminko bych taky ještě jedno ráda stihla, dokud jsem mladá! :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 09:41 

Zuzi, mým tajným snem je dát dolů ještě 10 kilo (takže budu opět potit krev a bojovat s každým gramem :roll: ), vzhledem k tomu, že jsem malý pivo...pokud se mi to povede a váha se ustálí, začnu řešit ženské záležitosti a uvidíme....
Svatba - vždy pro mě byla zbytečná, jen papír a okroužkování, ale v poslední době jsem přehodnotila názory a ráda bych si toho svého vzala, jen jestli mě bude chtít on...asi ho požádám o ruku na jaře v Paříži :oops: :oops: :oops: snad mi nedá košem...zatím sbírám odvahu.

Scallko přála bych Ti to!

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 09:44 

No oni tí chlapi sú asi cez kopírák. :roll: :lol: Ale snáď existujú aj svetlé výnimky. :wink: Keď mám svoj stav-že už neberiem všetko to, čo mi vadí a mám výlev, tak sa dozviem, aké som mala šťastie, že ho mám, nechodí po krčmách, peniaze neutráca, tak čo viac si mám želať? :lol: :lol: :lol: No má aj svetlé chvíľky, aby som nekrivdila. A uraziť sa viem teda aj ja, no presne, ako píšeš, len v právu. :lol: :lol: :lol: Že som ženská ufrflaná, to je už iná...ale kto by nefrflal... :shock: :?

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:17 

Krásné "zakaboněné" ránko všem!!
Sunifuni....moooc hezkej termín! :mrgreen: Ráno, na štastnou cestu, dostaneš ještě velikonoční výprask...a pak hurááá vstříct novému životu! :twisted:
Jindra...no vidíš, prorokovala jsem ti, že Tvoje tělo s tebou naváže zas komunikaci...a už je to tady! Super! :wink:
Všem ostatním gratulka...k čemukoli! :wink: :lol:

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:26 

Přeji krásný den, i když se počasí u nás na Hané asi pominulo. Včera krásně svítilo sluníčko a dneska sněží. No co už je únor.
Doma jsem o plánované operaci nic neřekla, ale včera jsem testovala dceru (9). Ptala jsem se jí, co by říkala na to, kdybych shodila nějaká kila. No začala jsem opatrně, přece na ni nevysolím, že by těch kil měly být desítky :lol: Její odpověď mě zarazila. Prý na mě nebude tolik místa na mazlení. No nedali by jste jí pusu? :wink:

Jinak gratulace k termínům i k posunu na metříku všem. Moc se těším, až si udělám ten svůj,mám to v plánu hned po operaci.

Po všech peripetiích operována 7.2.2013 ve Vítkovicích... Tubu

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:30 

Bré ránko !!!! u nás zas sneží :( :evil:

Sunifuni - gratulka , tak si užívaj posledné chvíle prejedania !!! :D :D :D
Verča - tak to ma veľmi mrzí , že je to takýto ťažký stav a dlhodobé liečenie. :(
tazmanka - tak tá odpoveď bola krásna !!! zlaté dievčatko !!!

Všimla som si , že viacerí pekne upisujete , gratulujem a držím palce nám všetkým ! Mne sa to trošku teraz zastavilo , ale musí sa to čo najskôr rozbehnuť , lebo dnes som zaplatila dovolenku do Egypta - s odchodom 4.6. - a dovtedy sa musím dostať pod 100kg , uvítala by som isť na dovču s 95kilami :lol: Chcela som isť na dovču v septembri , no ceny rozhodli , že v júni :lol: - aj napriek kilám ........
O nejaké 2 týždne začnem aj cvičiť , nech sa mi ta huspenina pospevňuje :P

Obrázek

36rokov , v šťastnom manželstve , 13-ročná slečna , 1mačka
po 11-ročnom boji s nadváhou : tubu pri 126kg - 17.1.2012 v B.B., Dr.Marko
3/2013 mastopexia prs
10/2013 laser.opka varixov oboch nôh
3/2014 plastika "lifting" stehien a augmentácia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:34 

Jindro
Gratulace ke kilečku dole!

Tazmanko
To je hezký, zamáčkla jsem slzu!

Dobré doledne vespolek!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:36 

Scalla ty tak frčíš dolů že to nestíhám sledovat aby s tebe něco zbylo holka :lol: :lol: Jinak mimíska ti taky moc přeji :wink:

qwys no na šestku to nevidím ale to je fuk sedmička taky dobrá. :lol: Ale tobě už se to taky blíží holka zlatá už se těším až budeš po a rozjedeš to :wink:

Marti no taky jsem si položila otázku jestli holka ví o co jde a jaký je pooperační a celoživotní režim :shock:

Jinak Věrka všechny zdraví a vyřizuje těm co jí píší z netu ať se zkusí podepsat :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:39 

Milé dámy,
všem Vám děkuji za gratulaci k poslednímu kilogramu, který se mi podařilo shodit za rekodní skoro měsíc! :shock: Já myslím, že to už i té váze bylo hloupý a tak to kapinku snížila. :P
gwys,
tak si myslím holka zlatá, že jsi zralá na "žlutou kartu." Ale zase když čtu, že jsi svobodná, tak je to asi jako bych já vykládal o iPodech a podobných věcech, o kterých nemám moc velkou páru. A taky beru to, že to všichni píšeme s humorem, úsměvem a vlastně v dobrém.
Jenom jsem se tak zamyslel nad tím antibaby systémem. Dneska je hodně věcí jinak a já si nedovolím usuzovat (natož posuzovat), vždycky je to risk mít s někým děti, ale NIKDY jsem se nedopustil ničeho lepšího a kdyby mě to mělo stát nohu, (nebo docela jiný orgán) tisíckrát ho dám za každé jedno z mých dětí. Bez nich by ten život stál za psí (štěk). Ale ber to jako slovo stárnoucího chlapa a tatínka. To je titul, na který jsem nejhrdější. (i když o tom vlastně nikdy nemluvím). :D
Mona,
úžasná romantika. Udělej to, Paříž je moc krásné a čarovné město. Když Vás po ní nebude honit nějaký pološílený průvodce z cestovky, tak si na to udělejte čas. Nikdo nejsme děvče zlaté dokonalý, ale pomalu mu tu chvíli závidím. (a škodolibě i přeju :D )
Martina,
představ si, že jsem dokonce někde četl, že ta podrbonější vyšetření (kolečko) vůbec nevyžadují. Tuším se to psalo o Ostravě. Je mi to dost divné, ale copak můžeme dneska něco vyloučit? Osobně bych si ta vyšetření ve vlastním zájmu dokonce vyžádal a raději na opku počkal. Asi by to bylo rozumné.

No a kočky, co "naříkáte" nad polovičkami (tričkami) - i když vím, že by jste na ně zase až tak nehudrovaly, kdyby Vám na nich nezáleželo, zkuste si přečíst následující vlastnosti a jestli jich polovinu ten Váš nemá - tak jste na tom pořáíd ještě dobře:
Agrasivní násilník; Opilec; Gembler; Alkoholik; Flákač a vyžírka; Děvkař; Lhář a podvodník; Kriminálník; Špindíra; Mamánek; Dost už? Abych nás zase nevyděsil :D
Jindra :D :D

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."
28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace
3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg
54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:50 

Jindro,
o IPodech atd. taky nic nevim :lol: kdyby to bylo na me, mozna bych stale odmitala i mobil, natoz internet a dalsi veci, nerada opoustim stare zname vody :) Ony jsou i dalsi veci, a jak se rika, nikdo nemuze poradne vedet, kde me ta bota tlaci. Nevim, co bude, ale ja si ty deti nemohu ani dovolit, vydelavam prakticky rok uz jen ja, kdybych sla na materskou, prisla by exekuce, jelikoz bych byla v minusu o 10 tisic kazdy mesic, pozdeji 13 tisic, takze by se nakonec rozhodovalo, kdo ubude a nebude driv, zda matka, nebo dite. Jaky si to kdo udela, takovy to ma, bohuzel. Nemela jsem moc rozumu a porad ho nemam :evil: :roll: ale verim, ze pokud clovek ma dite jak alespon ze zakladu zajistit, je to stesti nezmerne :) dneska je holt jina doba. Muzeme jezdit, kam chceme, ale nemame na to. Kazdy muze delat, co chce, ale prace neni. Kazdy si muze zaridit bydleni, jak chce, ale ukazte mi nekoho, kdo dava za bydleni pouze doporucenych 30 % z platu. Kdysi mel kazdy bydleni a kazdy mel praci. Ostatni nechme stranou, alespon tyto zivotni potreby jsou uspokojeny. A dnes? :roll:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 10:59 

gwys
jsi asi fajn holka a já jsem rád, že jsi mě pochopila. Vůbec jsem nechtěl suše mentorovat a vztyčovat kostnatý ukazovák jako nějaký inkvizitor. To vůbec ne. :!:
Když jsem jednou tak přemýšlel, jestli kbyby byl nějaký PB a nabídl mi, aby mi bylo zase 25 - jestli bych to chtěl. A odpověď není nijak jednoznačná. Dneska to mají mladí v něčem jednodušší (je lépe být zdravý a bohatý, než chudý a nemocný), tedy ti někteří a jiní zase o hoooodně složitější, než jsme to měli my. Víš, on život nebyl jenom takový, jak ukazují dnes v TV. Obyčejní lidi měli obyčejné starosti a radosti a neanalyzovali každý krok. Nikdy jsem se neměl líp, než se mám dneska, ale Vám mladším zase neumím závidět. jen Vám držím prsty. Nikdo si totiž nemohl vybrat dobu, ve které se narodí. Jenže my se s tím poperem.
Chápu Tě a nezlob se, že jsem do toho šprtal. nemyslel jsem to zle.
Jindra :D

28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 11:00 

Jindra někde si tu psal že se nemůžeš vyjadřovat k něčemu do čeho nevidíš :wink: :lol: :lol: Ale já vím že to myslíš v dobrém. Ženy si často na své protějšky stěžují.Já o tom svém moc nepíši, protože je tak úžasný. Taky si ho raději schovávám pro sebe aby mi ho někdo nevzal. A souhlasím s tebou že děti jsou jediná náplň života.

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 11:09 

Romano,
psal jsem, že to nemůžu posuzovat, nebo hodnotit, ale vyjádřit názor obyčejného laika? To snad jde. A všechno píšu v dobrém. Protože nejsem hádavý typ a protože jsem myslím věčný optimista. Kdybych měl napsat, co já jsem v životě udělal chyb, blbostí a prů....tak by mě musel admin vyhodit, protože bych psal dva dny v kuse. :D :D A přesto jsem spokojený a moc přeju Vám všem podobný pocit. jsme totiž lidi a máme + i -. :shock:
Ale máš pravdu, budu se krotit a nmluvit do všeho.
JIndra :roll: :D

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 11:11 

Všem pěkné,ikdyž uplakané,dopoledne!!

Také gratulka Vám všem co upisujete,co jste dostali termínky a také tem,co se rozhodli zabojovat s kilama... :) :)

Verča:přeji mnoho sil k brzkému uzdravení!!!!!!!

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 11:13 

Jindro,
vim, ze to nemyslis zle, kazda doba ma sva pro a proti :) pro mne je nynejsi doba plna spise tech "proti" :) statni zrizeni (tzv. PUK - prasata u koryt) je naprosto protirodinne zalozeno. Kdysi velice davno byla politika vysadou bohatych a zvlaste moudrych muzu :mrgreen: dnes jsou to vychcane osoby, ktere bohatnou az prave u tech koryt a ktere naslibuji vse prave jen pro ta koryta. V nasem Tunellandu, kdyz uz nic jineho, je aspon krasne videt, ze nic neni nemozne, neni radno si z toho vsak brat priklad :) To uz se ale poustim do vod, tedy spis bahna a hnusu, neceho, do ceho se nechci poustet.
Stale verim, ze nastane vhodna doba k tomu, aby ty deti prisly - pokud by ale mely prijit ted, bude to tyrani :) I tak bych si ale dite nechala, kdyby neco, a snazila se mu dat to nejlepsi. Vim, ze VZDYCKY se to da nejak udelat - nekdo z vas tu ma motto, ze kdo nechce, hleda duvody, kdo chce, hleda zpusoby, a ja se s tim plne ztotoznuji.

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1588, 1589, 1590, 1591, 1592, 1593, 1594 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina