Milé dámy,všem Vám děkuji za gratulaci k poslednímu kilogramu, který se mi podařilo shodit za rekodní skoro měsíc!

Já myslím, že to už i té váze bylo hloupý a tak to kapinku snížila.
gwys,tak si myslím holka zlatá, že jsi zralá na "žlutou kartu." Ale zase když čtu, že jsi svobodná, tak je to asi jako bych já vykládal o iPodech a podobných věcech, o kterých nemám moc velkou páru. A taky beru to, že to všichni píšeme s humorem, úsměvem a vlastně v dobrém.
Jenom jsem se tak zamyslel nad tím antibaby systémem. Dneska je hodně věcí jinak a já si nedovolím usuzovat (natož posuzovat), vždycky je to risk mít s někým děti, ale NIKDY jsem se nedopustil ničeho lepšího a kdyby mě to mělo stát nohu, (nebo docela jiný orgán) tisíckrát ho dám za každé jedno z mých dětí. Bez nich by ten život stál za psí (štěk). Ale ber to jako slovo stárnoucího chlapa a tatínka. To je titul, na který jsem nejhrdější. (i když o tom vlastně nikdy nemluvím).
Mona,úžasná romantika. Udělej to, Paříž je moc krásné a čarovné město. Když Vás po ní nebude honit nějaký pološílený průvodce z cestovky, tak si na to udělejte čas. Nikdo nejsme děvče zlaté dokonalý, ale pomalu mu tu chvíli závidím. (a škodolibě i přeju

)
Martina,představ si, že jsem dokonce někde četl, že ta podrbonější vyšetření (kolečko) vůbec nevyžadují. Tuším se to psalo o Ostravě. Je mi to dost divné, ale copak můžeme dneska něco vyloučit? Osobně bych si ta vyšetření ve vlastním zájmu dokonce vyžádal a raději na opku počkal. Asi by to bylo rozumné.
No a kočky, co "naříkáte" nad polovičkami (tričkami) - i když vím, že by jste na ně zase až tak nehudrovaly, kdyby Vám na nich nezáleželo, zkuste si přečíst následující vlastnosti a jestli jich polovinu ten Váš nemá - tak jste na tom pořáíd ještě dobře:
Agrasivní násilník; Opilec; Gembler; Alkoholik; Flákač a vyžírka; Děvkař; Lhář a podvodník; Kriminálník; Špindíra; Mamánek; Dost už? Abych nás zase nevyděsil
Jindra

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka