Krásný, opět zasněžený den přeji všem, všem, všem.

Ve školce si s dětmi hrajeme hry, jak se paní Zima nechce jen tak vzdát své vlády, že ještě vystrčí své drápky a je to tady.

Takže snad naposledy vytáhneme na kopeček boby. Tady v TP je ho jen trošku, ale v horním Dubí, to už je v Krušných horách, kde mám školku, tak tam bude alespoň 10cm. Já se už jara nemůžu dočkat, ale když ony ty dětičky v tom sněhu tak rády řádí, že jim to ještě na chvíli přeji.
Ifko, holka nebuď labuť

Je škoda, že ve svém okolí nemáš oporu, ale tady jí máš přehršle

Já už se operace nemůžu dočkat, ale je fakt, že trochu obav musí mít každý, jinak by byl asi nesvéprávný. To je přirozené. Jen nesmíš propadat panice

Vše proběhne hladce, tak jak má a hotovo, jiná alternativa neexistuje, basta

Pij čajíčky na uklidnění, třeba meduňku a opakuj si, že se těšíš a vše bude OK.
Annax, moc ráda bych tě poznala

K tomu, abychom opět začali naslouchat sami sobě, bychom se museli zase vrátit k přírodě a nežít ten spotřební způsob života. Předkové to měli jednodušší, my už se to musíme učit a většina lidí nejprve uvěřit, že něco takového existuje...