Děvenky já Vám děkuji, ale přesně tohle jsem neměla v úmyslu - totiž strhnout tu lavinu PÍSEMNÉ podpory, neboť jak jsem psala, VÍM, ŽE JI MÁM. Nějak to kilo nahoře na mě padlo, tak to byl úlet, že to musím ventilovat. Páč jsem vlezla sem (jinak jsem teď pořád spíš na facebooku) a teď jsem zírala na ty úbytky...já za ty roky boje dobře vím, že kilo dvě nahoře či dole nehrají význam...no ale to nakopnutí do zadnice jsem trochu potřebovala (což správně některé pochopily

) a díky za něj i za ta milá slova podpory. Flinta nalezena, už je i nabitá a uvidíme.
Seky to víš, že se opatruju, neboj, ale až přijedeš na kontrolu, budeš muset zase víc sklonit hlavinku pro hubana na tvář...si připadám teď tak nicotná, že rostu do země.
Jeníku já se na deprese léčím již mnoho let, ale kdo tu opravdovou nikdy nezažil, nepochopí. Občas přijdou fakt těžký chvilky.
Tak
VÁM sem mrsknu svou psychiatrickou diagnózu a pak uznáte, že se držím výtečně a statečně a víc to, prosím, nekomentujte, jedeme dál.
Těžká depresívní úzkostná porucha s fobiemi a širokými nejen neurovegetativními projevy...

...vlastně

, páč povětšinou si žiju šťastně a spokojeně, hlavně se řídím tím, co tu občas písne Annax a teď i Balbinka, to už jsem se za ty roky naučila a opravdu funguje. Jen někdy to zvládnout bez přidání dalších léků nejde.

Čauuuuuuuuuuuuuuu všichni!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014