Stephany 68ale vůbec ne. Nepadala žádná taková slova. To mě ještě neznáš, já nejsem brblavý dědek. Já jsem se na tom královsky bavil. Jak to neumím a jak jsem v jiném světě. pro mě to byl veselý výlet (ne páně Broučka do 15. století, ale můj do 21. století).
Annax,kdepak kočko, všechno je O.K. Jsme prostě lidi a tak život žijem. Někdy s úsměvem a jindy se zaťatýma zubama. Takže v pořádku. Já jsem rád, že jsem normální chlap. Kdybych musel žít s mužem, tak bych ho nejspíš za dva týdny naprosto nesnášel.

Ještě že mi PB dal do vínku, žít s ženami (maminko sorry - s ženou)...
Abych řekl pravdu, zase moc jsem Tě neslyšel, protože Alice mě stačila zásobovat jako vždy průběžně zcela nezbytnými a zajímavými informacemi, takže kovadlinka a třmínek (a já nevím, co to máme ještě za nářadí v uchu) byly plně zaměstnány.
Betka,díky moc. Pozdravuj manžela a jestli má smysl pro humor a nedělá na dráze, tak ať si to taky zkusí. Jedna přítomná mi napsala, že takhle to dopadá, když si "autoprdeláč" vyrazí mezi obyčejné lidi. Vida, zase dvě kategorie - autoprdeláči a obyčejní lidé...
bobule,moc zdravím a musím říct, že mám v poslední době potíže s hledáním zaměstnání a tak sem někdy snad ani nezajdu, protože pro mě aktuálně tuková vrstva kolem pasu není tím nejzávažnějším problémem. A taky jsem trochu protivný a trochu rozmrzelý a trochu nepříjemný a trochu přecitlivělý a trochu .... no vždyť víš.
hvezdicka04,kotník jsem za odměnu včera stáhl obinadlem, že ani nemrčel potvora jedna. Na noc jsem to sundal a on, asi z obavy,abych ho zase nedusil zatím dává pokoj. Snad to bylo jen nějak namožené tím, že jsem ve špatných botách realizoval neobvyklé pohyby (tedy běh pro upřesnění).
Misenka,jasně, zkouším pořád nové věci a je to legrace. Starý pitoma v nové době. Ale já se tím velice
bavím. Málo co mě pobaví víc, než vlastní nemotornost a to, že s něčím zápolím. Já se rád usmívám nad chováním jiných ale vysmívat se myslím umím jen sobě...
[b]rendys,prosím Tě, zhluboka dýchej a zachovej paniku. Já jsem na stejné váze po operaci od 20.ledna a nějak nesleduji, že by se mi hrůzou zvyšovala tepová frekvence. Jak píše Scalla, dělej pokud možno, co se má a uvidíme, za rok, dva?

My mladí nemáme kam spěchat

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka