Vítám
nováčky a zdravím
Katarínu!
Drahomiro a Rendys doufám, že metříky vyhovují, pokud ne, písněte, provedu úpravu.
Bobulééé...seš fakt pořád jak vrtulééé, trošku energie jsem Ti asi čmajzla

. Ale dojeli jste domů v pořádku, tak jsi to, jistě ani nezpozorovala. Škoda, že jsme na sebe neměly víc času...ta hodinka a půl utekla nějak rychle. A jak jsem řekla - moc Ti to sluší!!! Pro mě seš teď akorát, až se zbavíš pupence, můžeš na molo, nejen přístavní...
Jane - sojko zdravím Tě, nedivím se, že máš cecila, však jsi měla náročnou sezónu a musíš být vyšťavená. Dej se nám brzo do pořádku! Pozdravuj mamču...dala bych si bez váhání jednu spešl masáž..ááách!
Zelenooká_panenko opravdu seš krásná holka a teprvááá budeš! Ani jsem s Tebou nemohla začít solidní povídání, když Tě po2x odvolaly sestry k vyšetření. Doufám, že gastro dopadlo taky dobře! A zítra Ti budu držet palce, zrovna tak Daně a Marcelíně. Ve čtvrtek se uvidíme! To možná dotáhnu zbytek sleziny z čekárny...
Annax tak předpokládám, že vyvrbení těch mých kožních problémů bude nejspíš útěk toxinů a nepatřičných odpadů z těla ven...takhle jsem vypadala před xxx lety (když jsem začala nabírat kila v přechodu). Beru to tedy z té lepší stránky...tělo se začalo konečně mátořit, časem vlasy dorostou, toxiny odejdou a budu juchat. Těším se na pátek, kdy u nás bude konečně snad venku tak teplo, že si dáme s bossákem kafčo na zahrádce. Helejse, Aničko, tohle mi musíš pochválit jako pozitivní myšlení a mmch, dnes jsem si přála volné parkovací místo a super, právě se mi na začátku jedno uvolňovalo, ač tam vzááádu stála 3 auta a čekala tam na místo...ale neměla šanci, tohle bylo rezervovaný pro mne!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014