Zdravim vas vsechny jiz ze strednich Cech
Vratili jsme se z navstevy a ze sraziku s holkama v Litvinove

Bylo krasne pocasi, toz, trochu foukalo, a vinou mizicich bucku chvilkove byla zima, ale konverzace se severoceskou vetvi vzdy zahreje na dusi

Pak taky lattecko a v neposledni rade bila horka cokolada, vypadajici jako... ...pudink! jak rekla Kachnicka
Vsem zucastnenym to velice sluselo, nasmaly jsme se hlavne kocicce (a la hnojici bederni pas), ze Balbinko?

Devcata se pak brzy hrnula domu a ja si zavolala jiz taxika, kdyz jsem se pak jeste zakecala s Balbinkou, ktera byla tak hodna, ze mi taky vylozila karticky, za coz jeste jednou dekuji
Marta, ktera byla na operaci den prede mnou, ma dole krasnych 11 kg! Balbinka videla vysledky a urcite se jiz tesi na svuj den D
Holky, dekuju vam za pekny srazicek!
Dopoledne mi totiz zkazila naladu 2 hnusna klistata zakousla do krcku nasi sede mozna-cekatelky, chudinky... K dispozici byla pouze blba pinzeta a ja to proste vyndavat neumim, tak jsem je obe pretrhla

takze jsem z toho byla vykolejena jeste po obede, sevreny zaludek...dolehlo na me vse, co jsem se za posledni mesic (strach, ze se neprobudim, z prosaku a tak) snazila potlacovat...sice je to vydesinfikovane, ale jelikoz vim, ze tam jsou infikovana klistata, tak mi z toho proste bylo zle... I kdyz se holky hodne probehly na prochazkach a snazili jsme se je kontrolovat... Si koupim v lekarne tu vyndavacku klistat, protoze toto fakt neni normalni

Ted ji budu pozorovat a snad bude v poradku. Proste se o sve psy bojim
Bossice,
berusko, dalsi problem s bandazi asi nema cenu komentovat, co mohu rici, je, ze jsem rada, ze uz ji nemam.
Bambulko,
deticky jsou jiste taky velky zaprah a prochazky provozuji i ja a myslim, ze jsou nejenze lepsi nez nic, ale i lepsi nez leccos

Ty jo, to bysme se mely brzo videt, at se nestane, ze te pak nekdy uz nepoznam

Betko,
tobe to taky krasne pada, ta vaha!
Scallo
beru si z tebe priklad, zatim ho pocitam, ale az ho dopocitam, verim, ze ho budu mit bez chyby!

Lenko 1975
gratuluji, jen malokdo muze rici, ze shodil 70 kg, urcite jsi uplne novy clovek

Ifko,
zatim to nemaz nicim, az to budes mit vyndany a "cisty", tj. bez stroupku, bez ranek... zatim si to ber nejakou betadinkou. Jeste by se ti tam jinak mohlo neco dostat. Neboj se, sice - kdo maze, ten jede, ale neboj, zamazes si jeste poradne

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA