Holky tak mi v těch papírech o tom mixování právě nic napsaný neměli, jen takovej jakoby seznam doporučení co jíst po opce a byl tam napsanej spolu s jinejma blbostma, naštěstí jsme měli vše nastudovaná odtud, takže to bylo v poho

Jinak zvěřinec máme v okolí slušnej, loni nám chodila v zimě srnka až na zahradu pít do trativodu, tak jsme jí vždy připravily jablka, letos už tam byl plot a taky tak nemrzlo tak nechodila a z okna koupelny po ránu vidím občas pěkné stádečko na poli za domem. Měla jsem už jeden ťukanec se srnkou, ale asi se jí nic moc nestalo, ja jí nenašla tak někam odkopýtkovala, ale já na autě škodu za 12 000.- roznité světlo a manželovi jsem způsobila šok, když jsem mu zmateně to telefonu tvrdila, že jsem v poho a že má rozbité přední okno, ale svítí

a připadal mi úplně tupej, že nechápe o co jde

pak jsem se vzpamatovala došlo mi co to blábolim, že to má být světlo

I já jako Kachna jsem se s autem proletěla a skončila na boku na bývalém letišti na boku

asi mě v tu chvíli napadlo, že jsem Fantomas a mé auto umí létat, no zelená jsem potom byla
Qwys takže až přijedeš příště tak budeš jak Rambo . já jsem jak brambor, u vytahanou kůži asi nevycvičím, zatím se musím smířit s těma vytahanejma tělovejma teplákama

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.