Balbinko
mokra buchticka musi byt luxus

Ja jsem takove delala nepecene z piskotu, jogurtu, zak. smetany, ovoce, zelatiny, cokolady... Klasika. Jinak moc ne, akorat ze do piskotovyho testa primicham napln do strudlu, posypu cele vrstvickou vanilkoveho cukru a takhle to pecu jako piskot a kazdemu to zatim chutnalo.
Ja si dam v nedeli smazak a taky beranka, juch
Zitra si to uzijte, priste tam budu snad s vami

Jo a ja v Turnove neprespavam, pojedu na otocku, nebudu bumbat a je to

Sunifuni
na mou zadnici se taky stale trefi i notne ozraly clovek, ale pracuji na tom
Alenko,
nametu asi dost, to jo... Asi si to zacnu psat! O te knize jsem slysela, ale necetla jsem ji, myslim, ze ji nedavno segra pritahla domu, podivam se

Tanule
dneska je uplnek, tak je i ta psychika takova rozhozena... Ale urcite se to zlepsi, ono to je i tim skaredym pocasim, pockej, az bude zas pekne a ty budes mit zas o par kil min, jak ti bude dobre, kdyz te bude kazdy obdivovat

Jen vydrz

Anaj
jooo to mne taky zhubly prsa, a to dost, ale ruku na srdce - budme rady, ze nam to jde z vrsku (a ze urcite mame hezkou drzku) - a ze tudiz jsme jako hrusticky mnohem zdravejsi, nezli jako jablicka

Vsak ono to pujde i z dolejska

Lidi, tak jsem ted pozrela 1 ryzovy chlebicek s cokoladovou polevou, zhruba 19 gramu... co to udela... a dobre... pche a prej ryzi mozna nebudeme moci - jsem za to rada, ze zatim vse OK!
A nejen to - pri tubu mi toto staci a netlaci me to a nesekne se mi to...
Pri bandazi by se mi to uz seklo a mozna bych to vratila - a zasytilo by me to? V zadnem pripade, takze to je rozdil veliky

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA