Dobré ránko všem holky,,mocinko Vás zdravím(nějak nemohu spinkat tak jdu pisinkat-chichi) a doufám že bude dneska tak krásně jak včera,,,no jak psala
Alenka-mimochodem zdravim tě,,,tak dopoledne krásná procházka ,odpoledne sluníčko a zima jak když ...a nevim co napsat chichi,,malej si vzal autíčko na provázku a že pujdem s košem a uděláme bábovičku za barákem na písku,no normálně se tam zdržíme dokud neuděláme kolem celého pískoviště bábovičky a včera jsme udělali tři a letěli jsme domůůů

Tak snad dneska bude líp chichi.....
Jinak přeji
qwyk a Terce ať se rychle zotavujííí,držim pěstičky.....
Eritryne:ani já bych to bez opky nezvládla,několikrát jsem to zkoušela,nebudu kecat aspon 15x jestli ne víc,na dělené stravě jsem jednou jela o 20kil dolu no a pak šup 30nahoru,takže jsem ráda zato co mám,je to berlička,ale i můj kámoš,teď už konečně vim jak se o tu berličku opřit,,takže držim pěsti,ať už se rozhodneš jakkoliv

A moc tě zdravim
Bossí:jsem hrozně ráda že se Ti nemoci vyhýbaj,,,je to hrozný,,,ať je to stále stejné,nejspiš jsi už načuchlá Tim špitálem chichi,tak si na Tebe bacili netroufnou

Ale je moc fajn že pomáháš a podporuješ děvčata...je to opravdu pěkné...
Tak krásné ránko všem od A až do Z

Malej vtípek na konec...Miláček dceruška zamnou včera došla a povídá "maminko já umím celou abecedu po zpátku!"

Já vypleštila oči,říkám po předu to jede jak mrská,ale pospátku ,,,a ona se začala smát a povídá...
No přece abeceda je po spátku "od Z až po A" :lol:
No není pakoo a smáli jsme se jak dvě paka
Tak krásný sluníčkoví den Vám všem
Ps:
Verčo včera jsi mě rozesmála,,,s těmi buřty a pak ta myšlenka že budete s
bossí na pokojii,no aby dali nějakej odzvučněnej kryt,,to se budou divit