Ahojky všem,
po dlouhé době se opět hlásím, že žiju
těhotenství jsem si teda malovala nějak růžově, že budu mít spoustu času ale ono je to opak....
Jelikož bydlíme v garsonce, upravovaly jsme ji, stěhovaly, malovaly, koberec měnily atd.... začala zahrada, takže jsem se postupně pouštěla do zahrady, tu vím, že letos nezvládnu tak jsem se ani moc nesnažila

no a když jsem myslela, že už budu mít klídek a odpočinu, tak jsme před týdnem a půl dostaly služební byt 2+1 a ještě před rekonstrukcí, takže místo válení se budu zase makat, uklízet, stěhovat....
Jsem ráda, že jsme ten byt dostaly, je teď sice rozkopaný, hlavně kuchyň, ale na tom makají chlapi a já se nemůžu dočkat toho, až bude hotovo, přestěhujem se a bude konečně klid a já si odpočinu.
Doufám, že to bude hodně brzy, zatím ještě nemám tak velký břuch

tak se můžu hýbat....
Jinak mimi kope a to hlavně, když už se chatám spát a jsem fakt ko, ale i přes den, poslední dobou kope více a častěji. Aspoň o něm vím
Jsme do neděle na moravě, dokupujem výbavičku, chci (protože budeme mít balkon) používat látkové pleny, (to ještě nevím, jestli opravdu budu ale to se ukáže až se malý narodí, zda me neopustí nadšení

) takže už skoro vše mám a docela se těším.
Za celé těhu jsem nabrala 5 kg a to hned ze začátku, v první poradně jsem se začátkem ledna vážila a měla jsem 110 kg a před 14 dny jsem na tom byla stejně. Takže jsem zvědavá, jestli váha ještě půjde nahoru a když jo, je mi to nějak tak fuck, neřeším, mimi je přednější.
Jinak všem hubnoucím gratuluji, všem, co jsou po opce taky, a kteří se rozhodují a bojí se opky, neváhejte, nebudete litovat...
Všechny vás moc zdravím a doufám, že se zase brzy ukážu, neslibuji raději, protože bude málo času ale určitě zase nakouknu...