Zdravím všetkých zo Slovenska !!! .... u nás už vykukuje slniečko , tak je hneď lepšia nálada !!! zrazíky - tie vaše zrazíky a spoločné stretnutie vám závidím

, aj ja by som sa s vami tak rada stretla , a som rada že som v novembri bola aspoň na jednom zrazíku. stále neviem či toho 5.5. budem môcť prísť , tak zatiaľ to nehávam otvorené a budem to vedieť až okolo 3.5.. strašne rada by som vás videla ! inak holkám z minulo týždňových zrazíkov to riadne seklo , videla som nejaké fotky , hlavne tie zmeny sú úžasné !!!
scalla - scalkoooo , velkáááá gratulka k dokončeniu , stihla si to vo veľmi krátkom čase !!! supeeeer !!!!
sunifuni - aj tebe gratulkaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
holky po opkách - gratulujem k zvládnutiu opky , doma si poriadne oddýchnite , relaxujte a tešte sa z úbytkov !!! nech ste čoskoro fit a s úsmevom na tvári !!!
holky čakateľky na opku - nech vám to rýchlo uteká , a vychutnávajte si bez výčitiek plné taniere jedla !!!
ja mám zajtra 3mesačné výročie , úbytkom som v polovici chudnutia , teraz to ide už pomaličky , ale je to možno aj mojou vinou - strašne málo pijem , ani nie liter za deň - tak od dnes idem na tom pracovať !!! jem uplne všetko na čo mám chuť , nehľadím na kalorie či tuky , ale ostávam pri tých mini porciách 60-75gr , pri čom ma poriadne nasýtia . cvičiť som ešte nezačala /okrem trasenia sa na vibrogyme / padanie vlasov už nastalo - a sú to poriadne chumáče

, dnes začínam používať šampon Klorane. Pravidelné vyprázdňovanie sa stalo pravidlom , že pravidelne každé 4 dni

, zatiaľ ničím to neurychlujem , ale asi začnem ....