Dobré ránko,
Mattonko opatrně, kamarádka se taky takhle stěhovala už kulatá a chtěla to strhnout a nakonec se prckové narodili o 2,5 měsíce dříve, ale jsou oba v pořádku .
Žanet já většinou nevážím, poznám kdy je to už , občas jen doma cvičně něco hodím na váhu , ale zatím mi můj odhat vždy vyšel
Holky máme problém se sousedy, snad se uklidní, jinak jim manžel ukáže co dovede, mám domek , který byl původně jako jeden, ale někdy před válkou byl zabaven pro zpronevěru stavitele a obec ho rozdělila na 2, takže máme jednu půlku, kde se kus přistavěl, takže to máme větší a zahradu taky asi 3x větší, vedle nás bydlí důchodci se synem, který vůbec kromě odchodu a příchodu z práce ven neleze. Paní od které jsme to kupovali s nimi nevycházela navzájem si dělali naschvály a na jejich věk si velmi sprostě nadávali, no mi s nimi vycházeli v pohodě. Jenže jsme začali rekonstruovat, ale vše jsem jim říkali a když to nějak zasáhlo k nim, tak jsme jim to řekli a nechali vše na naše náklady u nich doopravit, např. Při výměně střechy jsem museli měnit i okapy a jejich vedl k nám, svod neměli, tak se manžel s pánem dohodl i když nemusel, že mu dáme ten náš starý svod a necháme mu to udělat, nechtěl, že si to udělá sám, takže tam tu rouru udělal, ale nahoře už z toho okapu neudělal díru, aby to mohlo odtéct dolů, takže by to z toho vše cákalo na naší novou fasádu, tak jsem mu to nechali opravit. Před 3 lety jsme dělali všude dělat nové rozvody elektriky a omítky, museli jsme si do domu zavést nově elektriku a od starého přívodu, který vedl pod omítkou přes souseda jsme se odpojily, dělal to přímo ČEZ, a včera večer v cca 19:50 probliknul proud, jen nám sjel počítač, TV a hned to zase najelo a za cca 10 minut slyšíme rány z přízemí, které neobýváme, má tam manžel skladiště své počítačové sbírky tak manžel vyběhl ven a soused na zahradě, že to bouchal on, že tam od nás něco smrdí, tak tam manžel běžel a samozřejmě nic a soused, hned, že jsem na něj napojenej na elektriku a že každý den večer kolem půl osmé mu to dělá něco z budíkem a telefonem, nebo co to plácal, že dole máme nějaká trafa, asi nám nějak čuměl do oken a viděl ty hromady počítačů, a když se ho manžel zeptal, jestli k tomu má nějaký důvod toto tvrdit, jestli se mu zvedl účet za elektriku, tak prý ne, že by to nepoznal, prý 1 KW za noc podobně plácal, no to je 365 KW za rok to by sakra poznal a že to nechá prověřit, tak mu manžel řekl, že klidně,že mi máme vše v pořádku, kdyby jsme na něj byli píchlí tak by se asi nestačil vyúčtováni divit, taky jsme nechali opravit zazděni původně spojovacích dveří o nás do bylo špatně, tak jsme to vybourali, vypěnilo se to a zazdilo pořádně, manžel mu tenkrát ještě nabízel, že k němu pošle zedníka, aby to opravil i z jejich strany, na naše náklady to nechtěl, a teď prudí, že z toho leze ta pěna, měli to jen zakryté lepenkou, tak mu manžel řekl ať to nafotí a že to vezmeme přes pojišťovnu. Tak jsme zvědaví jak to bude pokračovat, asi těžce nese,že mu udělali od loňska novou střechu okna i fasádu. Dávám fotku jak to vypadá teď i tak to bylo předtím a on to tak má stále

(nahoře už jsou nová okna, ale dole stále stará)

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.