Zdravím a přeji pěkný pozdní večer...
)...když jste mluvily o té obezitě,že za vše může"jen ona"..tak já měla loni v létě 4x za sebou angínu a 5x na ní antibiotika...

,a můj Mudr mi řekl,že jsem tlustá a že by to chtělo schodit....co?povídám,jsem silná už několik let,nikdy jsem na to netrpěla!!A až když jsem skončila po roce práci v kuchyni,začaly mi angíny...co s tím má co spol.obezita...

No a on na to ..no a vidíte,do ted nic a tělu už vadí vaše sádlo navíc,tak koukejte zhubnout nebo se z toho nevyhrabete!!Takže asi tak...
...jinak k tomu gastru nosem,já bych si to už nenechala dělat ani za nic..spíš bych si raději když by to obrátili,připlatila za ..hadičku pusou...
ANAX: ..každé shledání po nějaké době,a je to z života minulého kdokoli,je asi něco poslaného zhora a asi byl čas kdy jsi tu paní potkat měla...třeba jsi na ni někde hluboko v podvědomí myslela a pak to prostě přišlo...

Jen si hlavně nikdy nic nevyčítej!!Pro Tebe se taky později kdž už jsi měla svou rodinu,změnil život a člověk by se moc zpátky ohlížet neměl,a tak jak zde již bylo napsáno..i ona Tě mohla vyhledat..a pak by záleželo na tom jak se zachováš.Já osobně,bych už do druhého setkání nešla a s posled.setk.bych si vzala to hezké..a paní bych si nechala v paměti jen jako milou osobu či přitelkyni z Tvého mládí...
..ženy,vy co tak pěkně schazujete ty kilečka,gratulka jde Vám to velmi pěkně..!!..
LucieK.:..suuupeeer...

, tak ted už to bude jinak utíkat!! Ale je fakt,že já čekala dýl a strašně se mi to zdálo dlouhé a fakt ten čas jede jak blázen a já už mám jen 23 dní..