qwys
No kdybych to měla shrnout tak mi po žlučníku bylo jakš takš dobře asi za týden po výkonu ... vyčůrala jsem se druhý den večer, ale měla sem na wc puštěný kouhoutek a fakt to trvalo asi půl hodiny než sem to tělo přesvědčila, protože se mi fakt strašně chtělo

je to nepříjemný no... to samý sem měla i po císaři , s tím , že tam mi prostě druhej den cévku vytáhli a na nic se mě neptali, nutili mě chodit, a čůrat do džbánku aby měli přehled. No to samé bylo vlastně i po žlučníku .
Fakt buď ráda že to máš venku ...
Mě to poprvé chytlo když bylo prvnímu děcku pár týdnů, asi tři.. já se v noci vzbudila a obsolutně sem netušila co se děje, záchvat sem měla poprvé, začla sem lítat po bytě a hledat nějaký prášky nebo něco ( pořádně sem sama nevěděla co ) až jsme nakonec zavolali rychlou, protože sem měla strach kestli ve mě po porodu něco nezůstalo.. no ti přijeli , řekli mi že mám zaražený větry a odjeli
pak ještě několik záchvatů, a intervaly trvání se prodlužovali, na sonu mi našli jeden kamínek, poučili mě o dietě, s tím že až přestanu kojit, tak to vytáhnou.. držela jsem se asi půlroku bez záchvatu, protože sem už věděla o co jde a co mi udělá blbě a co nesmím pozřít.. no pak měl brácha narozeniny, já si dala kousek dortu, a chytlo mě to v osm večer, a v šest ráno jsme jeli ( nepřestalo to celou noc ) a z jednoho kamínku bylo za půl roku 9 kamínků... zvracela sem proudem žluč, můj chlap tenkrát nechápal kde se to ve mě bere, než sme tam dojeli, nazvracela jsem skoro plnou tašku od Alberta

fakt hrozný hrozný, primář pak říkal mojí mamce, že jsme měli veliké štěstí, protože jim ten žlučník prasknul pod rukama na sále... takže fakt na poslední chvíly... nepřeju to nikomu, tyhle záchvaty sou šílený, to sama asi víš. Tak bud ráda, a neboj, brzy ti bude líp a líp

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../-62kg.