Krásný slunečný den všem přeji.
Tak se vám konečně hlásím po opce. Chtěla bych vám moc a moc poděkovat za podporu, kterou mi některé holubičky tlumočily. Marodím na chatě a noťase jsem měla doma. Ovšem čtu a čtu v mobilu. Chtěla bych vám toho tolik napsat, ale únava mě přemáhá. Baterky mám totálně vybité. Takže, operace dopadla dobře, jak jinak u Hrubáčka. Moc jsem si ho ovšem neužila, hned po O, odjel na několik dní na nějaký slet doktůrků. Hlava už se točí méně, ale ta únava, ta únava. Někdy až totální vyčerpanost, takže spím i přes den, ale to je špatně, protože pak toho do sebe málo dostanu, jak pití, tak jídla. Obdivuji lidi, kteří šli po týdnu po opce do práce. Chvílemi je ale líp, prostě to musím vydržet a mé okolí také. Připadám si jak lenoch. Venku tak krásně, ale pro mě až moc.Pozitivní na tom všem je, že jsem dnes prvně vlezla na váhu a mám o 7 kilo míň, to jsem ani nečekala.
V lepších chvílkách přemýšlím a vymýšlím, co a jak se srazem v Turnově. Romanka Smolíková sem psala o zřízeném účtu na nákup dárků a kytek, ale nedočetla jsem se žádného ohlasu. Jsem přesvědčená, že pan doktor tento chlívek určitě nemá čas číst, pokud se tu na něčem chceme domluvit. Vím, že něco probíhá v uzavřené skupině na F, ale tam nechodí všichni...
Mějte se všichni fanfárově, já si jdu zase lehnout.
Jo a
Boubelce moc gratuluji, protože se bude mít teď určitě líp. Vím o čem mluvím, jsem dvakrát rozvedená a vždycky šťastně.Otevírají se před tebou nové možnosti Boubelko a další dobrodružství.