fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 srp 2025 16:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:39 

tak hlavně klídek ... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:41 

Aničko Rycht. - no mě se takovýmto způsobem rozjela lupenka po ukončení kojení + jsem zároveň v té době nastoupila převážně na noční brigádu, kde jsem měla vysokou fyzickou zátěž + jsem spávala asi 3/4roku asi 3h denně přes týden, o víkendu pak těch 6-7h. A to byl asi ten spouštěcí impuls pro to všechno..
Ty ji máš i v nehtech? To musí být strašný - dr.říkala, že tam se to hrozně špatně léčí.. :?

Annax - děkuji za nabídku. Je mi jasné, že je u mě nutné celkové pročištění.. Už jsem o detoxu uvažovala, ale nevím jaksi, kde začít, na koho se obrátit - je toliko nabídek všude, ale kdo se v tom má vyznat. Jak poznám, co je to správné, že zrovna tato společnost to dělá dobře..? A myslíš, že operací se to nezlepší? Přece jen budu méně jíst, nějakou dobu jen pít, tak se jistě pročistím..

Bobulko - jj, já se na světloléčbě setkávám s takovýma vychrtlinama někdy. Není to jen tím, že je člověk tlustej. Spíš zanešenej... ach jo.. :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:45 

bobul s tim jidlem sem nemyslela tebe, ale nekoho uplne jineho :wink:

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:47 

to je jedno ... to ti může být šumák ... do toho nevrtej ani nahlas ... každýho věc .... hlavně aby ty si všechno dělala správně jak máš a to, že ti bylo umožněný tu opku podstoupit je pro tebe šance jak si to neposrat ... takže jak tu holky radí ... dril a ukázněnost ... pak bude vše o.k :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:50 

tak jídlo - proč si nedat to, na co člověk má chuť, jsem také takové prase, že si dám vše, na co mám chuť :wink: Až se váha zastaví, potom teprve najedu na dietní jídla - v tom nevidím zas až tak velký problém :wink:
Je to o tom - jíst vše, ale málo !! :wink:

Ale to neznamená, že se budeme cpát celý den po malých porcích - prostě svojí "dávku" jídla 85-100g - 5-6x denně !! Hooodně důležité je pití mezi jídly a to něco kolem 2,5-3litru denně !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 03 bře 2011 19:57, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:54 

Verčo ... koukala jsem na ten článek co jsi vložila ohledně kojení - dííky :lol: hrdě musím říct, že jsem zchroupla i ty články co byly pod čarou , kde se mimo jiné mluví o délce kojení a riziku obezity v dospělosti. Doporučuje se bez příkrmů půl roku (samozřejmě pokud se vůbec kojí - protože někde je a někde není, že? ) a těch půl roku máme přesně za 14 dní. Takže to jsme zmákli :wink: Pak začneme s příkrmy a uvidíme kdy Jenda tanker pustí. Pak už se těším.
Jinak je to mazec, člověk vůbec nestíhá číst :P a co jsem se sem připrdelila tak to jinak než hltat všechno nejde :lol:
Chtěla jsem se ještě zeptat, nemáte někdo mail přímo na Dr. se kterou se dělá první pohovor na OB klinice? Chtěla bych se na něco zeptat, nechci prudit po telefonu a když jsem napsala na všeobecný mail na kliniku, tak mi bohužel nikdo neodpověděl.
díky předem a já jdu zas dál číst :P :P :P

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 19:59 

kamčo prej tankéérrr, se tu tlemím jak Milka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:24 

Bože, že já jsem sem vůbec něco o dnešku psala...už se to tu zase pere! Dejte pokoj, děvenky! 8)

Martino potvrzuji...po 20 kg se mi letitá krvavá lupénka ztratila, ovšem užívala jsem ještě ostropestřec mariánský, echinaceu, hlívu ústřičnou a aloe vera. Sem tam nějaký detoxikační čaj, kopřivu a semikrásku...taky jsem to Hrubáčkovi hlásila, že to vyléčení lupénky je vedlejší efekt zhubnutí...prý to ještě neslyšel. Ale dnes viděl Petunku a ta má za měsíc taky po lupénce. Viděla jsem rozjetou a teď po pár týdnech tam nemá skoro nic.

Zelenokukadlo třeba Tě to štěstí taky potká, i když u Petíí od opky zlepšení lupénky nenastalo. To je jako když někomu zmizí cukrovka II. typu a druhému zůstane...
A ohledně té psoriásové artritidy...jo, je to sviňa, to mi řekla ortopédka a ptala se mě, jestli vím, jak vypadá Polednice...že prý takhle budu za pár let vypadat já...hnáty křivé, pod plachetkou osoba... :roll: ač hrůzné sdělení, velmi úsměvné, ale trefné přirovnání. No a fakt, ty prsty mám čím dál křivější a bolavější. Páteř a klouby totéž. No co, tělo prý má jít do rakve řádně zdevastované, tak já to teda dodržím :wink: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:38 

boss díky za pochvalu,no holka dá už to práci :D ,vždyť i ty vypadáš ůůůžasně,ale to ti tu už někdo psal
Verčo o tom pozvání jsem to četla až teď,tak jindy a myslím,že máme zase co probírat :shock: :shock: :shock:
:oops: :oops: mám potřebu se omluvit marodům na 500,že jsem se na ně nebyla podívat a potpořit je,ale nebyla jsem tam sama,čekal na nás odvoz

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:44 

Arnoldova,

to je skoda, ale mi okoukly i 2 chlapiky co tam lezeli. jedden uz mel tubu to byl seky a druhy na ni jde zitra
:D

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:47 

Ještě aby jsi Petunko po měsíci a něco od operace jedla roštěnku s tatarkou a sosíkem :lol: :lol: :lol: a proč si takový jídlo po delší době od operace nedat, když je to jednou za čas a hlavně ta váha!!!! Taky nechápu, že máš tubu, když jsi neprošla psych.vyšetřením a to tvoje vystoupení v čekárně a ordinaci muselo být dílo :roll: :roll: :lol: :lol:

Zelenoočko moc mě mrzí co se ti stalo, musíme věřit, že se to zlepšííí, drž se!!!!! :wink: :!:

Annax já tataráček miluji a občas si ho dopřávám i teď. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:51 

Peto , ja nejedla rostenku bych ji ani nepozrela a nejim ani maso normalne

ja momentalne ujizdim na presnidavkach,jogurtech a syrech a kukuricnem extrudovanem chlebiku, to je moje jidlo

a psychologa sem mela, sice ne hned prvniho, ale mela :wink:

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:55 

Ahoj holky poslední dobou nějak málo píšete mám hned všechno přečtený a nudim se :lol: . Jestli to nebude tím že už s tím noťasem i usínám :oops: :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 20:57 

Petunko já taky nepsala, že jsi to jedla, ale to je jedno, neřeš to :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 21:31 

Boss - tak to mám teda pěkný vyhlídky.. :? :? to jako fakt až takto, jo? Hnáty křivé? Klouby na rukou se mě budou křivit? Tak to je pěkný teda, fakt.. Jen doufám, že mě to nepotká třeba už ve 35letech, ráda bych si počkala tak do osmdesátky aspoň.. i když při mé rychlosti všech onemocnění, co se na mě nabalují :roll: :roll:
Jakmile budu mít po opce, tak tím, jak najedu na tekutou a pak kašovitou, tak mě to dokope se pustit i do nějaké čistící kůry...věřím tomu. A konečně zavedu i zdravou stravu plnou zeleniny - na to se tááááák těším. KOnečně si dám zeleninu, rýži, kuře,.. Když jsem tenkrát po bandu hubla, tak jsem taky najela na zcela jinej režim a bavilo mě to! :wink:

A tehdy po zhubnutí po bandu jsem do půl roku byla úplně bez lupénky! Ani jedno ložisko! Nikde. Až po dokojení a nastoupení na noční se mě to začalo objevovat znovu. A v úterý mi dr.na kožním napsala do zprávy: "masivní progrese" :roll: , tak veselo.. :?

Petruško Hell. - děkuju. Jak se máš, holka? Napiš mailíka, ať vím, co je za novinky u Vás doma, jak se vede a tak.. :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina