Bože, že já jsem sem vůbec něco o dnešku psala...už se to tu zase pere! Dejte pokoj, děvenky!
Martino potvrzuji...po 20 kg se mi letitá krvavá lupénka ztratila, ovšem užívala jsem ještě ostropestřec mariánský, echinaceu, hlívu ústřičnou a aloe vera. Sem tam nějaký detoxikační čaj, kopřivu a semikrásku...taky jsem to Hrubáčkovi hlásila, že to vyléčení lupénky je vedlejší efekt zhubnutí...prý to ještě neslyšel. Ale dnes viděl Petunku a ta má za měsíc taky po lupénce. Viděla jsem rozjetou a teď po pár týdnech tam nemá skoro nic.
Zelenokukadlo třeba Tě to štěstí taky potká, i když u Petíí od opky zlepšení lupénky nenastalo. To je jako když někomu zmizí cukrovka II. typu a druhému zůstane...
A ohledně té psoriásové artritidy...jo, je to sviňa, to mi řekla ortopédka a ptala se mě, jestli vím, jak vypadá Polednice...že prý takhle budu za pár let vypadat já...hnáty křivé, pod plachetkou osoba...

ač hrůzné sdělení, velmi úsměvné, ale trefné přirovnání. No a fakt, ty prsty mám čím dál křivější a bolavější. Páteř a klouby totéž. No co, tělo prý má jít do rakve řádně zdevastované, tak já to teda dodržím

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014