Přeji hezký mrazivý večer,
poněkud jsem tenti týden neměla čas sem juknout a když jsem chtěla reagovat tak to tu zrovna neběželo
BalbinkoTP takže z šesté nemoci se vyklubali neštovice

tak Páju pozdravuj, samo i Marka

Na Krakonošovo jsem se už přihlásila
Jinak jsem včera sobou málem praštila u psího kadeřníka, byla jsem tam zkultůrnit naší Hippísanku a jak jsem tam stála cca 15 minut a držela jí, udělalo se mi stašně zle, mžitky před očima a na zvracení, naštěsí tam má paní židly, musela jsem si sednout a prodýchat to, přitom jsem přemýšlela jak dojedu domů, jestli to uřídím, naštěstí jsem to rozdejchala, ale měla jsem co dělat, abych se tam nesvalila jak Růžičková ve Slunce, seno, erotika a nezalehla jorkšíra co šel po nás a furt načuhoval do dveří
Byli jsme s manželem minulou sobotu na obědě v jedné restauraci kam jsme před dvěma lety chodili pravidelně o víkendu s kamarády, než ne jim narodily dvojčata, a obsluha mě viděla naposledy s + 70 KG a dlouhýma vlasama, a koukali a říkali, že si nejprve mysleli, že má manžel novou pani

tak mě to potěšilo
Jinak jsem asi zjistila kam se má kila přesunula, že zákon o zachování hmoty funguje, potkala jsem bývalou servírku z jedné restaurace a ona po dvou dětech má nahoře téměř, všechny má kila, bohužel mě nepoznala, kdyby ano a chtěla by vědět jak je poslat dále, řekla bych jí to, ale oslovit jí jen tak od boku mi nepřišlo vhodné, podle mě o to musí člověk mít sám zájem, mě by taky vadilo, kdyby s Tím za mnou někdo přišel a radil, když bych o to nestála.
Hezky si užijte neděli a hubněte co to jde

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.