Tak už je tu zase neděle

To nějak letí

Dnes jsem vařila br.knedl, špenát a pečenou krkovičku. Celý den trávíme s tím mým "pupínkem" v chatě, v teploučku u krbu. Vaření mám komplikované, jelikož mám jen jeden indukční vařič a na pečení remosku, kterou nemohu zapínat společně s vařičem. Takže vaření je záležitost dlouhých hodin.
Annax, tak to máš fakt světaznalou tchýňu Marunu, když svého synáčka dokázala ochránit před dětskýma nemocema, to je borec

Ale co ty seš to za manželku, že se ti ho nepodařilo ochraňovat dál po vzoru tchýňky
Kačenko, pátou nemoc měl Pája také a plynule přešel na neštovice, ale sem ráda, budeme to mít už za sebou.
Macíku, ty tedy jedeš, gratulka
Rendys314, Bea, docentky naše, také gratuluji
Onoika, to je dobře, že si dala poslední večeři, ikdyž střídmou, stejně na ní budeš vzpomínat

A hodně štěstí při i po opce
Mattoni, ty si ale nezmar

Vždyť si nedávno psala, že máš virózu či co a už zase makáš. Šetřit by si se měla ve svém požehnaném stavu