Krásné dopolko v kurníčku.....
Tak jsem jen letecky přelétla příspěvky, odpověděla na SZ - těch ale bylo
K roštěnkám se vyjadřovat nebudu, bo jsem tady jasně napsala, že i já jím ÚÚÚÚPLNĚ VŠECHNO !!! Kdybych měla jíst dietně - tak nevím teda kolik kilo bych teď měla - ale je to na každém z nás, jak s tím naložíme....více jsem odpověděla
Petunce v SZ, kterou jsem obdržela a za kterou si
petunko stojím, tak doufám, že si to vezmeš alespoň z poloviny k srdci, byla bych moc ráda, děkuji
Více se k tomu myslím nemá cenu vyjadřovat, bo bych se jen nasrala a to by jste potom koukali, co se ve mě ukrývá !!
The end....
Jinak
Moniiiii gratuluji k výročí - vše jsem Ti řekla už včera na ICQ - za rok je to krásný úbytek, ať se Ti to líbí nebo ne, prostě bez opky bys to dolů nedala, takže žádné depky, žádné....... vždyť víš sama.... a až mi půjde wifina (od večera nejde net, jsem na pomalém USB) tak s Tebou potřebuji něco probrat - něco jsem totiž v tom večerním vinném opojení vymyslela !!!! to budeš čučet, co se ze mě vyklube

Takže věř, že ten metřík prostě dokončíš... jak píše
bobulína - zatím našlapuješ opatrnými krůčky - ale i to pokládám za úspěch od té doby, co jsi pod dohledem

takže bojujééééééémmmmmmm
Právě jsem dovařila nočky s kuřecím masem, už se těším, až bude hodinka na jídlo
Večer jsem si musela otevřít vínko, jsem alkáč, já vím no co nadělám, když musíš, tak musíš....a že k tomu fakt důvod byl !!!!!!!!!!!!!!!!
Ale opičku nedospávám
bobuleeee
A net stále nejde, ale zas až tam mi to neva, odpol jedeme do Práglu na výstavu motorek, takže mi ani chybět nebudete