fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 20:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 08:52 

Dobré ráno všem a hlavně do Krakonošova, dobrovolně se přiznávám, že jsem to byla já :P :P :P
Chtěla jsem vědět, jestli mám příští týden jít si dát naposled v životě tatarák nebo jestli si ho ještě někdy v budoucnu dám :)

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 08:57 

petunko...svatá pravda...... ty jsi se před nedávnem kvůli pravdě úplně stáhla z fora...že?.. to už jsi asi zapomněla.... co tu vše padlo v kavarně, ja bohužel ano.. docela mě to mrzelo.

A k jídlu...každý jí na co má chut a co v určitou dobu může.. ja si taky na srazíku s Maruškou dala tatarák..a co? odsoudíš nás za to? neni ani zdravej a ani dietní..ale proč ne, když víš, že jíš pravidelně a dodržuješ co máš.A myslím, že tvoje uštepačná poznamka nebyla na místě.myslím, že tohle forum tu neni na to abychom se tady do sebe navažely navzájem , ale podporovaly. Ja už jednou tady napsaly po našem kolnfliktu , že se k tomu co píšeš vyjadřovat nebudu..ale nedalo mě to....

Tak přeji at se ti v hubnutí daří...a doufám , že ti vydrží doživotní dietní jídelko ....a vždy už vše light. ja to prostě nedam... jím vše....a vaha mě sice neukazuje takový ubytek jako tobě..ale taky jsem neměla tolik co ty.... mě to stačí pomalu a stále...a tak nějak doufám, že tohle poslední na co reaguju takto. hezky den.

35let.20.10 start při 120kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 08:59 

Annax..... tatarááák je moje skrytá vácheň...... kterou skrývati nelze :lol: :lol: :lol: .... nebůůůj.... dáš si ho i po opce.... pokud ho tvé tělo bude žádat a pokud se ti nezmění chutě :wink: .
Já už ho také měla :lol: ..... je fakt, že se mé tatarákové uspokojení scvrklo na malou toustíkovou topinečku s neznatelným kopečkem masíčka..... ale i tak to byl orgááááč v prafém slova smyslu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 09:03 

jj chápu! I s malým kašpárkem se dá zahrát velký divadlo :D :D :oops: :oops: :P :P

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 09:18 

Annax... i ja měla tatarák....a bylo to užasné ..ted na srazíku a to po 4 měsicích a něco po oce.a nestydim se to tu napsat.... a jak JJ napsala..... stačí malo a zahnat chut a tělo je klidnější..... ale taky jak JJ píše třeba se ti změní chutě a tělo si o něj neřekne.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 09:18 

I já papám na co mám chuť !!! A tataráček mám taky moc ráda a taky všechno "nezdravé" jak někteří tvrdí a co je dneska zdravé???? Ty nasprejované zeleninky, ovoce a co papají karvičky, prasátka, kuřátka? Granule a ani nechci vědět co všechno se do toho přidává!... jedině si kupovat BIO a to si myslím,že dělá málo lidí, takže všeho trošku a budeme spokojené všechny, jak naše chuťové buňky tak i my samotné!

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 09:24 

Lady..ahoooj... moc zdarvím..jsem ráda, že se přidávaš k tomu , že se dá zhubnout a jist i ty mňam nezdravé jídelka , ale s rozumem.

mam vyřidit poklonu od mého manžela.... pry jsi asi stejně prdla jako já.... tím myslel bezprostřední..asi..ted lituje, že nebyl.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 09:26 

Lady, Petíí ahoj kočky....souhlasím s vámi...že člověk je všežravec a když si občas dopřeje něco maličko ne zrovna dietní..a dodržuje množství a pravidelnost...tak to neuškodí...asi kdybychom jedly pořád kalorické bomby...jako nezřízené střely...tak to bychom nemusely podstupovat operace....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 09:34 

Petíí no to jsem ráda,že jsme prdlouši :-) a manžílka ráda poznám příště anebo uděláme nějakou slezinku :-) ani taková dobře udělaná slezinka by nebyla k zahození :lol: jůů co mě to ten můj otec všechno naučil papat to se asi některým líbit nebude :shock: ale když všechno jídelko je tak fajn.

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 10:27 

Moni, gratulka k výročí. Jinak pokud byste měly nějakou dobrou radu, jak na lupénku,budu za ni ráda. Ono je to někdy s tím mým chlapem těžké, věří jen kortikoidum. Sám si dokázal, že je to lepší,když vynechá určité potraviny.
Petíí, pravdu díš, Lady a konečně i Věrka jsou toho příkladem,že nemusí být strava úplně light.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 10:55 

Krásné dopolko v kurníčku..... :wink:

Tak jsem jen letecky přelétla příspěvky, odpověděla na SZ - těch ale bylo :roll:

K roštěnkám se vyjadřovat nebudu, bo jsem tady jasně napsala, že i já jím ÚÚÚÚPLNĚ VŠECHNO !!! Kdybych měla jíst dietně - tak nevím teda kolik kilo bych teď měla - ale je to na každém z nás, jak s tím naložíme....více jsem odpověděla Petunce v SZ, kterou jsem obdržela a za kterou si petunko stojím, tak doufám, že si to vezmeš alespoň z poloviny k srdci, byla bych moc ráda, děkuji :wink:
Více se k tomu myslím nemá cenu vyjadřovat, bo bych se jen nasrala a to by jste potom koukali, co se ve mě ukrývá !!

The end....

Jinak Moniiiii gratuluji k výročí - vše jsem Ti řekla už včera na ICQ - za rok je to krásný úbytek, ať se Ti to líbí nebo ne, prostě bez opky bys to dolů nedala, takže žádné depky, žádné....... vždyť víš sama.... a až mi půjde wifina (od večera nejde net, jsem na pomalém USB) tak s Tebou potřebuji něco probrat - něco jsem totiž v tom večerním vinném opojení vymyslela !!!! to budeš čučet, co se ze mě vyklube :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Takže věř, že ten metřík prostě dokončíš... jak píše bobulína - zatím našlapuješ opatrnými krůčky - ale i to pokládám za úspěch od té doby, co jsi pod dohledem :lol: takže bojujééééééémmmmmmm :wink:

Právě jsem dovařila nočky s kuřecím masem, už se těším, až bude hodinka na jídlo :lol: :lol: :lol:

Večer jsem si musela otevřít vínko, jsem alkáč, já vím no co nadělám, když musíš, tak musíš....a že k tomu fakt důvod byl !!!!!!!!!!!!!!!!
Ale opičku nedospávám bobuleeee :lol: :lol: :lol:

A net stále nejde, ale zas až tam mi to neva, odpol jedeme do Práglu na výstavu motorek, takže mi ani chybět nebudete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 11:01 

Ahuj kočulky...
tak se mi zítra vrátí starší z hor, a v neděli máme oslavu budou mu 4 :-( asi to pěkně ořvu... tak dneska už dělám br salát, chlap zítra udělá řízky, naklepe, obalí ... strašně se na něj těším, byl pryč 4 dny, a je to jako věčnost ...

Já si samo dělám trošinku brsalátu s bílým jogurtem, a masíko si dám dušené :roll: :lol: :lol:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku: JANA
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 11:11 

Verči tak se v Práglu dobře bavte,určitě to bude paráda.Bude tam i můj brácha,jeho přítelkyně a celá banda motorkářů z Bílovce.Tak si to tam užijte.Jana :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 11:15 

zakletá letí to, letí viď.... :roll:

Janičko děkuji moc, užijeme, užijeme, to zas my joooo :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 bře 2011 11:23 

verco to teda :(

qwys
no jo to víš, tělo zažívá šok... a jak dlouho ? asi jeno než si zvykne :roll: :twisted: :lol:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina