lenkakvsmekám, dokázala si opravdu zabojovat... držím Ti proto palce, aby ta váha byla odměnou za tento boj a šla pomali a jistě dolů... a aby si toho svého cíle dosáhla
babihankajá jsem si dala váhu, kterou jsem měla naposledy na základce a na kterou jsem se chtěla dostat... teď to jaksi nejde, teď při těhotenství... ale po porodu do roka možná dřív bych se do cíle ráda dokopala...
A.nageldej sama na sebe, jak to cítíš ty, ostatní kdyby procházeli v životě obezitou nebo dokonce morbidní obezitou, by tě neodrazovaly... naopak, podpořily tě...
u mě to bylo většinou o podpoře, ale taky o pár jedincích, co si ťukaly na hlavu, do čeho vůbec jdu... řezat si žaludek... že je to o tom nežrat... není a to člověk bez problému s obezitou nepochopí a mele si jedno a to samé

dneska závidí a jsem jejich středem zájmu, podařilo se mi zhubnout, otěhotnět a dostat větší byt... jim akorát zůstala otevřená huba a poslední jejich drby, co jsem zaslechla je to, jakto že už mám komplet výbavu pro mimi i s kočárkem a postýlkou atd..

no to už jsem ale zase jinde, ale je to teď o závisti a ten, kdo nechce, nikdy nepochopí že i ten druhý může být šťastný a nemusí se celý život jen trápit stejně tak, jak s tou obezitou....
takže dej sama na sebe a uvidíš, až budeš hubnout, jak tě každý bude chválit, jak ti to sluší a taky i závidět, že oni aby doply sukni, musí držet bůhvíjakou dietu a tebe to jde samo