fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 zář 2025 11:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 16:01 

Elamicha

Teda Míšo tomu říkám člen rodiny :-)))) je úchvatný.

Kdyby Qwyska něco organizovala, dejte vědět. Určitě se příště zúčastním i shoppingu :-))))

opka- plikace 11.4.2012 Kolín MuDr.Filip Neumann

hurá do nového hubnutí :-)))))

PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 16:59 

Mono,
na srazíku jsem se bavila s MUDr. Čierným, že na stránkách banding klubu je pár příběhů pacientů (to třeba bylo něco co upoutalo mě) ale jsou tam 4 a dost staré... http://www.bandingklub.cz/prispevky.phtml

Já se ho ptala proč tam nedává další a on mi řekl, že mu to každý akorát slíbí a pak se na něj vyprdne a už mu nepošle. Co to ještě provázat na tu motivační fotogalerii... každá v podstatě máme svůj příběh. Já mu svůj zkusím poslat určitě :)

Jinak všechny moooooc zdravím :-) zatím ještě z Turnova, ale zítra frčím domů!!!! :-)
...stejně už se tu jen tak válím ,-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 17:15 

A.anagel
tvojí sestře vypadnou oči z důlků až budeš po opce :-)
:-) a z těch jedovatých řečí si nic nedělej, je to jen její jedovatost.. Možná cítí že ji převyšuješ jinak a má z toho mindrák. Těžko říct. Mě osobně to příjde ošklivé od sestry. Ale vyprdni se na to, za chvilku budeš jak proutek... :-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 17:22 

Onoika Tak jsem ráda, že jsi doma a ok. Omlouvám se, že jsem tak vypadla, :roll: ale pak jsem čučela hodinu na chodbě. Jen sestřička mne chtěla zvážit. Já dopadla úplně super. Tak ať kilečka jdou dolů a metřík hezky doprava. :lol: Hanka

První návštěva na klinice 16.5.2011,váha 117.6, pak vyšetření nadledvinky. Přestala jsem na radu MUDr. Owen kouřit a do září přibrala na 124kg.
Opka/plikace/ 5.3.2012 na OB klinice- MUDr. Doležalová, těsně před opkou váha 116,9.
[/b] Žiji sama, ale mám 2 dospělé děti a 6 vnoučat
Obrázek

PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 17:41 

Krásný den z Brna všem!
Alenko1 co to čtu? :) Tfuj tfuj ať jsi stále krásnější!!!!
Boubelko77 držím palce, ať Ti to rychle uteče a ať jsi brzy fit!!!
Any s tou kůží je to individuální, já jsem spokojená, v rámci situace je to víc než dobré a o plastice neuvažuju.
Mišenko šťastný návrat domů, dlouhá cesta bude únavná, tak to doma koukej dospat :)

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 18:41 

Any

člověče, já to mám taky, že vidím jaksi víc tlustých lidí a při pohledu na ně mě napadá, že jsou to adepti na bariatrickou operaci, zdali o této možnosti vědí a podobně. To jsu ráda, že to má ještě někdo jiný. :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 26 kvě 2012 21:21 

S tím negativním pohledem blízkých (nemyslím tchýni, švagrovku, ne přímou rodinu, ačkoli i tam to může být že mají rádi) je to tak, že je málo informací stále ještě, jde na radu k mudrovi ten má většinou předsudky a je tam obrovský strach, že se tomu blízkému něco stane. Časem je to přejde, uklidní se, i když ty poopkové stavy, kdy se koukáte na bledou mátohu co v žaludku toho moc neudrží to zvýší strach a paniku. Rychlé úbytky pak jak tu bylo psáno spíše vedou k přemýšlení nad tím, jestli není vážně nemocný, to napadne automaticky, když nevíte o opce. Když víte radujete se i máte obavy, aby se to nezvrtlo. Píšu to z pozice blízkého člověka, který se bál a měl ty hrozný řeči kolem a vedl je spíše s ostatní rodinou než s tím dotyčným bláznem, co se rozhodl ublížit si :wink:
Pochopitelně dneska mám informace, tak se na to dívám jinak.

Naposledy upravil trixl dne 27 kvě 2012 18:44, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 07:11 

Dobré ráno všem :wink:

Misenka
jsem ráda, že je je Ti lépe, přeji brzské propuštění a doma klidový režim :wink:

Boubelka77
by dnes měla být po včerejším mnohachodovém menu, copak si asi dala?? :D

Jinak všem hezkou neděli :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 07:33 

Dobré ráno všem!!

Tak já si včera taky dopřála naposledy velkou porcičku i s dezertíkem!! :-) Rodince jsem všechno vyprala a vyžehlila, uklidila, aby neměli žádnou starost :mrgreen: .Ještě musím vyrazit do krámu a koupit si novou pastu na zuby a taky mi došlo tělové mléko. Pak už nám jen zabalím a budu se připravovat na zítřejší odjezd směr Turnov. Musím říci, že to fakt uteklo a hlavně díky Vám milé spolubojovnice. Jsem ráda, že jsem toto forum objevila. Takže ještě jednou všem děkuji!!!

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 07:34 

Krásné slunečné ránko
MattoniTak menu obsahovalo toto :Kávička s mini větrníčkem,pár solených tyčinek-na těch posleních pár týdnů ujíždím a i na sezamových :0)))pak nějaké to rajče,okurka,paprika a pak jeden chleba s grilovanou krkovicí a pak ještě jeden kousek kuřecího,ale už jen tak bez chleba :0)))) mno to je všechno :0)))Udělala jsem holkám slaný dort,prý jim moc chutnal a říkaly,že se tím mám vydělávat :0)))Škoda,že nemůžu zadávat foto,nemám kabel k telefonu na pc:0(Mno a nějak mi to ani nepříjde,že ráno už touhle dobou budu vládnout toaletní míse :0))))Už se fakt těším a hlavně doufám,že budu brzy v pohodě,přeci jenom mám tři děti na které jsem sama.A malá Eliška je zrovna v období kdy se chce furt mazlit a chovat,nu což,co by jsme pro naše dětičky neudělaly,že? :0)))Tak přeji krásný pohodový den plný sluníčka radosti :0))))

28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-úspěšně za mnou :0)))

Obrázek
V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 07:44 

oshry+Boubelka77
můj poslední víkend probíhal podobně, v neděli už jsem relaxovala a fakt se těšila... ani to pondělí jsem nebyla nervozní, asi jsem zvláštní případ :roll: :D
holky, oběma vám držím celkem 8 palců i s prckem v bříšku a myslím na vás... a dejte o sobě brzy vědět :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 07:48 

Jinak milé dámy Vám všem moc děkuji za podporu,kterou jste mi daly a s láskou pečovaly.Teď už nadešel čas,kde se jedny dveře zavírají a otvírají se nové za hezčím,lepším,šťastnějším a hubenějším životem.Je to fajn být mezi lidičkama co mají a znají naše trápení a umí nás-čekatelky pochopit,dodat sílu a motivaci tak velkou,že si člověk řekne a proč ne,když to zvládly oni proč ne zrovna já :0))))Toto forum je jedinečné a hlavně neskutečně rodinné :0))))Vážím si každé rady,pomoci prostě všeho co děláte-me jeden pro druhého,škoda,že to tak nefunguje i jinde.Odpoledne se začnu pomalu a jistě balit a připravovat se na ranní brzké vstávání tak 4 a v půl páté tak vyrazit směr Praha.Ještě jednou moc děkuji a přeji všem krásné pohodové dny plné všeho jen krásného a pozitivního.Uvidíme se asi až v tom Novém hezčím životě :0))))Pa pa

Obrázek
V den opky 108kg

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 07:58 

Boubelko77 hezky se na to vyspinkej a hurááá vstříc novému životu. Budu na tebe zítra myslet, protože já jdu na řadu až v úterý. Tfuj, tfuj a ještě jednou tfuj, budu držet palečky!!!! :D

Mattonko díky tobě i Vojtíškovi, moc si toho vážím, tolik palečků najednou :D

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 08:02 

Dobré a krásné sluníčkové ranko Všem přeji :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2012 08:04 

OrshyVšak já na Tebe také budu myslet,to už možná budu při smyslech :0))))tedy tfuj tfuj tfuj ať je vše jak má a jsi brzy fit a kilečka jdou pěkně dolů :0)))No a co se týče spinkání tak jak jsem nemohla poslední dny spát tak teď kupodivu spím jak miminko :0)))

Obrázek
V den opky 108kg

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina