Dobré ránko všem
Počasí vypadá zase slibně, pejskovi je evidentně líp, včera jsme byli sice ještě na injekci na veterině, ale večer už za námi chodil po bytě, ale i když ještě pajdá, tak je veselý a to je hned mnohem veseleji i nám
Včera dcera strávila s kamarádkou celé odpoledne u Diet kaminonu s Ing.Havlíčkem a jeho týmem.. Byla děsně nadšená a když jsem jí vyzvedávala, tak mně přesvědčila koupit hromadu cerálií a sušenek a prostě těch potravin s jeho značkou.. Měli to za akční ceny, tak to vyšlo skoro jak normální nákup v obchodě, tak to šlo, jen doufám, že neřekne, že to je hnusný (jako se už vyjádřila o celozrnných těstovinách, které si před tím na mně vydyndala). Jinak si tam promluvila s psycholožkou, trenérkou, vyživovou poradkyní, vyzkoušela cvičení na Power plate a nahrabala hromady letáků a příruček o zdravém životním stylu.. Tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to nadšení vydrží.. Nicméně je jak lunt (171/68), tak neřeším a podporuju..
auliki
Tak držím palce, ať to zítra vyjde, oparu zmar
katarina32
Myslím, že ta omezení nejsou tak hrozná, jak na první pohled vypadají.. Dneska už to vůbec nevnímám.. A maximálně tak lituju jen toho, že jsem na operaci nešla dřív.. A to malé upravení režimu, že si sleduju kdy a kolik jím mi bohatě vynahrazují ztracená kila..

40 let
OB klinika 9.9.2010 plikace
jaro 2011 váha 99,9kg, jaro 2012 váha 114kg - částečně rozmotaná plikace ´
UVN Praha 11.10.2012 tubulizace (sleeve resekce)