Mono,
k cemu je ti hotel plnej chlapu, kdyz si nemuzes ani sahnout?

nebo ano?
Misenko,
jak jsem psala v SZ, miminka jsou na FB, budu se snazit sem dodat nejake fotky, az se memu archaickemu aparatu bude chtit
Stephany68
ja pocitala s normalnim porodem, protoze je normalne rostla, neni uplne ten trpaslik... Ale bohuzel - prepocitala jsem se, takze jsem si pujcila od segry, ktera dostala nejake preplatky, a poslala jsem e-mail o zalohu do prace, ale asi mi nevyhovi. No, nastesti je vyplata blizko, ale nasi maji brzo 30. vyroci a tata narozky, tak segra chtela neco zafinancovat a pak bychom se sably, a ono to padlo na stenata... No ale jesteze jsou vsichni zivi, zdravi. Maji pod sebou vyhrevnou decku, ale bojim se i tak, ze mi nastydnou...

vcera me malem omyli, kdyz holce ta jeji matka prdla ukousla pupik... nastesti uz to mela suche, to jsem hned kontrolovala, jestli je to v pr... nebo ne, ale proc na to vubec hrabe, pes podivny, je normalni, kdyz to ukousne po porodu, ale pak at to necha

No my jsme si pak rikali, ze jsme meli koupit pejska, ten by si uzival jako gigolo za prachy a nic by mu nehrozilo

ale jsme radi, ze ty nase potvurky mame
Onoiko
dekuji, nejlepsi je, ze to jsou dvojcatka kluk a holka Blizenci - Gemini, ta symbolika je tam hezka

Jo a dala jsem si na metr tu vahu, kterou jsem proste mela, protoze jsem se ozrala a nazrala, tak mi proste pak navazili na spiru pred opkou 112 a basta

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA