Ahoj holky a kluci.. krásné slunečné sobotní ráno přeju

Podařilo se mě vás dočíst, ale už nevím, na co jsem chtěla reagovat...možná něco vyplodím..
Ery - já tu divnou chuť mívala právě z toho přecpání. Když jsem se přejedla a bylo mě fakt blbě.. A většinou to bylo, když jsem byla ve stresu. Takže je možný, že je to u tebe podobný. Zkus to mlíko, jak radí Boss, to jsem pila i při pálení žáhy

. A žvejku, bonbon..určitě ne další jídlo.... A hlavně kliiiiid, i když to se lehko řekne, že?
Annax - máš pravdu, holka.. naprosto ve všem.

Přiznávám.. Ale jedno vím jistě - já se chci uzdravit, to je mi víc než jasný!!! Prosím Tě, ta yucca nebo chlorella - co přesně si mám koupit? Čaj, tbl., kapky..? Poraď...
A tu Aloi Vera koupím hned v pondělí dle toho odkazu, co sem dala
Bossinka :wink: ..dík.
Alenečko - taky jsem o té kineziologii uvažovala, protože vím, že mám milion věcí v sobě, se kterýma jsem se doposud nedokázala vyrovnat, kupu věcí si dávám za vinu, spousta mě toho trápí (kdo mě zná blíže, tak ví, o čem mluvím

)... možná v tom bude původ všeho. A je možný, že se jakoby vnitřně schovávám před tím vším do nemoci.. však i proto jsem tak tlustá - protože mě toho tak moc trápí a tak jím a jím..
................
Neznáte někdo dobrého a osvědčeného kineziologa v Brně ??? 
................