fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 19:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:03 

Octávie.k tak to muselo být divoké...když už v sedm děti do postýlek .... :)
vnoučátka jsou čiperové....jen rýma je pořád trápí...já se jí taky nemůžu pořád zbavit....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:17 

Ahoj holky a kluci.. krásné slunečné sobotní ráno přeju :wink: Podařilo se mě vás dočíst, ale už nevím, na co jsem chtěla reagovat...možná něco vyplodím..

Ery - já tu divnou chuť mívala právě z toho přecpání. Když jsem se přejedla a bylo mě fakt blbě.. A většinou to bylo, když jsem byla ve stresu. Takže je možný, že je to u tebe podobný. Zkus to mlíko, jak radí Boss, to jsem pila i při pálení žáhy :wink: . A žvejku, bonbon..určitě ne další jídlo.... A hlavně kliiiiid, i když to se lehko řekne, že? :wink:

Annax - máš pravdu, holka.. naprosto ve všem. :? Přiznávám.. Ale jedno vím jistě - já se chci uzdravit, to je mi víc než jasný!!! Prosím Tě, ta yucca nebo chlorella - co přesně si mám koupit? Čaj, tbl., kapky..? Poraď...
A tu Aloi Vera koupím hned v pondělí dle toho odkazu, co sem dala Bossinka :wink: ..dík.

Alenečko - taky jsem o té kineziologii uvažovala, protože vím, že mám milion věcí v sobě, se kterýma jsem se doposud nedokázala vyrovnat, kupu věcí si dávám za vinu, spousta mě toho trápí (kdo mě zná blíže, tak ví, o čem mluvím :( )... možná v tom bude původ všeho. A je možný, že se jakoby vnitřně schovávám před tím vším do nemoci.. však i proto jsem tak tlustá - protože mě toho tak moc trápí a tak jím a jím.. :( :( :(

................ :?: :?: :?: Neznáte někdo dobrého a osvědčeného kineziologa v Brně ??? :wink: ................ :?: :?: :?:

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:24 

Holky potřebuju se zeptat proč říkáte docentka?
Asi jsem to pochopila teď u Octávka, když mi psala, že už má 104kg, ale že to nechá až bude docentka , posouvání metříku.
Je to tedy tak, že kdo má pod 100 kg je docentka?
Díky

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:26 

Ano Leni, pochopila jsi to správně :wink: :wink:

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:36 

No, tak na to až budu nosit titul docentka se moc těším,ale to asi všechny.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:38 

Zelenoočko
U toho detoxu střev stačí jedno z toho, ne všechno :) Takže aloe vera + nějaká vláknina jako kartáč. Ta chlorella se prodává v tabletkách, juka jsou myslím kapsle. Můžeš vyzkoušet, co Ti bude nejvíc vyhovovat.
Kineziologa mám v Brně výbornýho, chodili jsme k němu celá rodina.
Je to Dr. Vodrážka http://psychologicka-poradna.xf.cz/ Objednej se k němu, jeho manželka, která to dělá s ním, mi připadá střelená.
A pak se můžeš u mě stavit na kafe, bydlím kousek.

Lenka1975
Do centu ra :D :D :D
Přeji hladkou rekonvalescenci

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 10:56 

Annax - děkuji Ti moc za odkaz na kineziologa, jsi zlatíčko..zavolám tam hned v pondělí. :wink: :wink: a s jeho střelenou manželkou si poradím, jsem neméně střelený tvor :D
Říkáš, že stačí na detox jen jedno z toho? Já si už na lísteček vypsala vše, co je potřeba nakoupit.. :roll: :) Takže Aloe (třeba to, co radila Boss) a k tomu vlákninu, jo? No, ale to právě nepůjde asi - my po bandu máme jakoukoli vlákninu zakázanou... co tedy?

A díky za pozvání na kávu, ráda přijímám a nééé, že couvneš :lol: ..jednou vyřčené.. :D

Jo a ještě - můžete mi prosím někdo podrobněji napsat jaterní dietu, která se drží před operací? (nemůžu to tu najít). Já sice dle sona mám játra OK, ale od té doby jsem měla pár alkohol.akciček, kde se konzumovalo i slané, tučné,.. a dneska máme hranolky a smažák + tatarku.. :roll:
Jak dlouho před opkou je dobré to držet? Můžu začít už teď (pokud to teda vydržím)?

Qwys - ty jsi taky dobře praštěný střevo.. :roll: :lol: :lol: :lol: .. ty tvoje příspěvky mě vyloženě bavíííííííí..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 11:12 

Zelenoočko
Tak ber jenom aloe vera, ta je tekutá. Na ty játra doporučuju ostropestřec mariánský - tinktura od Herba Vitalis asi za 60 korun - mají v lékárně nebo objednají do druhého dne.
Pozvání na kafe platí, těším se na viděnou!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 12:06 

Octavko a MickoP:krásně vám jedou metříky,jste šikulky,a na nic nečekejte,sebemenší pokrok klidně pisněte do pokroků,já si myslim že by se tam měl každej hlásit s každým kilčem,ho to povzhudí a ostatní budou mít přehled jak ten dotyčný jede,,,a může pogratulkovat,,,každé povzbuzení velice potěší...tak se opatrujte...

Qwyk:"posouvej posouvej,a ukaž v pokrocích,,gratulka i Tobě :wink: :P

Lenka1975:Leni nebol,ani se nenadáš a budeš docentka,,,, :wink: :lol:

Bobule:přeji krásné narozeninky a hodně zdravíčka a tobě hodně sil,,,bude to krásné,ale chápu náročné,,je to jak malá svadba :lol:

Jane-jane:Jani tak koupila jsem hřebíček a jdu na věc,no ještě jsem musela koupit přesnídávku,protože malou skleničku nevedu,tak se malej k obýdku olizoval :lol: a jak dlouho to může být v lednici?no asi dlouho když je to ten alkohol?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 12:48 

Čauky moje berušky,
já se strašně omlouvám,že jsem se tak dlouho neozvala a ani nevím co zde je nového,musím dočíst spoustu stránek.Jak už někdo víte,potkala jsem v nemocnici kde jsem se válela s hnátama docela milého kluka a tak teď místo sezení u počítače chodím na procházky a po večerech se tulím. Hi hi hi.To je ovšem jediné plus lymfodrenáží,protože hnáty mám pořád stejné.
Jinak mám veselo se psama,to taky nic nového,malá pořád štěká a velká zubama zničí vše co může.Dítě se mi zamilovalo a dnes tu prvně bude spát jeho přítelkyně - to jsou radosti a o práci ani nemluvím,tam budeme 24 hodin denně sčítat lid - je to na budku,všichni jsou naštvaný.To je v kostce vše.Na srazík v Turnově jsem si zajistila dovču a asi bych tam přespala,budete tam taky někdo spinkat,že bychom si zajistili hotel????Doufám,že přiskáče i Majakubi.Zatím papapapa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 14:10 

Iriska ahojky..moc děkuji ...jsem vděčná za každé kilíčko, co odejde....jde to pomaličku...ale jde..... bez opky bych to já nedokázala.....)))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 14:12 

Dobrý den,jsem tu poprvé,zdravím Vás.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 14:17 

Ahoj Lucinko,
vítám Tě tady, napiš nám něco o sobě a hlavně si tady čti a čti a čti.
Zkus si vytvořit metřík podle návodu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 14:31 

Jojo každé kilečko by měly psát do pokroků jak píše Irísek. Můžu tam psát i ty svoje které se posouvají na druhou stranu než ty vaše grrrrrr :twisted: :lol: slibuji že nebudu závidět :oops: :wink:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Naposledy upravil Romana Kilbergerova dne 05 bře 2011 14:32, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2011 14:31 

Zaregistrovala jsem se tady,abych od Vás nasbírala zkušenosti a poradila se,co mám vše udělat pro to,aby mohla jít na tubulizaci?Děkuji.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina