Jéééé tu je pro mě cenných informacíííí
K alkoholu - já jsem taky abstinent, tak nějak časem jsem si přiznala že mi to stejně nechutná, a když si dám whisky s colou, tak mi na tom chutná vlastně jenom tak cola. Tak jsem si říkala, co se budu přetvařovat ,-) stejně mi to nedělá ani dobře a přestala jsem pít alkohol úplně

Lidem, kteří to moc nechápali, tak jsem říkala ať si třeba myslí, že jsem "vyléčený alkoholik"..
Ale docela mě to i mrzelo, že mi třeba víno nechutná, protože jsem přesvědčená, že v malém množství je fakt zdraví velmi prospěšný

a takové decánko s manžou na večer by bylo milé ,-) Tak si dává sám..
Jediné co si občas dám i ráda je svařák (páč si ho osladím ,-) a burčák když je ve fázi ještě šťávy

Protože přecházím na kašovitou a rozmixovala jsem si brambory, z kterých se mi udělalo něco jako kližka, tak jsem ráda že jsem si tu načetla že mixovat nemusím, stačí jen pořádně kousat..
Jen jsem si nachystala 100g, snědla to a hrozně mě překvapilo, že jsem necítila žádnou klapku..
Ještě jsem si říkala, že kdyžtak nedojím, ale úplně v pohodě a asi určitě bych toho zvládla víc.
Jen doufám, že jsem něco na té tekuté nepodělala a klapku mám... nechtěla jsem to pokoušet, ale budu muset vyzkoušet svou kapacitu.. ,-)