fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 07 zář 2025 19:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 09 čer 2012 17:31 

kopretina 1706,já i moje spolupacientka,byly jsem obě stejný den na stejnou opku,jsem měly průjem jen chvíli a bylo to po té hnusné tekutině,co jsme pily při rentgenu žaludku,než nás šoupli z jipky na pokoj :D ,takže neboj,přejde to!Po návratu domů nastal opačný problém,zácpa a co s ní,ufff,Reduktan zabral nejlépe,ale brzy mi lezl krkem,brrrr a nedá se pít pořád,zkoušela jsem kde co,sušené švestky,odstátou vodu,ale asi fakt zabírá,jak jsem se tady někde dočetla,Caro vitality!!,pozor,ještě je i obyčejné,ale to nee,musí být jen Vitality,obsahuje vlákninu a časem se to upravilo,samo se nechodí každý den vzhledem k množství jídla,které se dá sníst,i s tím sice mám trochu problém,protože po opce mi úplně přestalo chutnat kafe,ale snažím se to trochu překonat,na wecko se holt musí,ikdyž jen jednou za pět dní,che :D

30.1.2012 tubu Vítkovice
náš pan úžasný doc.Holéczy

metřík dokončen,ale jako ostatní - jedeme dál :)

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 05:25 

Dobré ráno všem :wink:

Mona tak to jsem ráda, že malý to zvládl a že je jak rybyčka... ať ho brzy pustí domů :wink:

kopretina1709

tak jak je na tom acrev, zlepšilo se ji to?

Jinak všem hezký den :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 06:17 

Krásnou,sluníčkovou neděli všem. :P :lol: :roll:

Obrázek

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 07:23 

Krásné (zamlžené) ránko!
Musím vám napsat, co se mi včera stalo. Jsem se sama vyděsila. Odpo mi začalo být tak nějak divně...neurčito.Musím předeslat, že cca půl hodiny předtím jsem "požila" 20 kapek Algifenu-na nastupující migrénu. Šla jsem se projít s pejskem a když na to nemyslela, bylo to jakž takž. Dojdu domů a po chvíli zhoršení. Tlak pod hrudní kostí, ztěžka se mi dýchalo. Dcerka začala být nervní, furt mě hlídala, pak zavolala známé zdr. sestře...co se mnou. Tak jí doporučila, ať mě odveze do špitálu, aby mi natočili EKG. Ještě jsem jí říkala, že to chvíli necháme, že to zkusím rozdýchat. Sedla jsem si na balkon a zhluboka dýchala...a přišlo zhoršení. Bolest mi začala vystřelovat do obou ramen, celá jsem se klepala, mravenčily mi obě ruce. Už jsem zpanikařila i já a řekla, že do auta nedojdu, ať mi zavolá sanitu. Měla jsem mžitky před očima a celý svět se se mnou motal. Záchranka dojela, změřili mi tlak, naměřili saturaci kyslíkem a dali mi před hubu igelitovej pytlík. Na můj dotaz, jestli mám zvracet nebo co, mi řekli, ať vdechuju a vydechuju do pytlíku (tzv. dusím se pod odborným lékařským dohledem), že mám hyperventilaci-tzn. jsem přiotrávená kyslíkem. Jak jsem se snažila na balkoně rozdýchávat svůj stav, tak jsem si prý přivodila zhoršení právě tím kyslíkem. Proto prý i to mravenčení rukou a třes.Tlak byl docela dobrej, saturka taky, něco mi ďobli...a po řízeném přidušení jsem se začala cítit líp. Ještě mě jednou poměřili, poslechli a nabídli, jestli chci, že mě odvezou na internu, ale že bych měla pomalu cítit úlevu. A taky, že jo. Po chvilce ustal třes, už jsem tak nelapala po vzduchu...nakonec jsem se jim omluvila za zbytečnej výjezd a odmítla převoz do špitálu. Holky...ještě nikdy jsem se necítila tak divně a určitě i psychika zahrála svou roli, páč jsem se vystresovala tak, že jsem málem zkolabovala. Ve zprávě z výjezdu jsem si pak přečetla diagnozu-R55-mdloba,synkopa,zhroucení-kolaps. Dneska se cítím fit, jako by se včera nic nestalo. Přemýšlím, jestli jsem to všecko nerozjela tím Algifenem...na druhou stranu, beru jej občas na migrénu a nikdy mi nic takového nebylo. Možná souhra okolností...venku padal atmosferickej tlak, proto i ten nástup migrény, vyčerpání po celém týdnu...no, jsem ráda, že už je dobře, akorát mě mrzí, jak jsem vyděsila holku, chudinku. Ta z toho byla paf ještě do noci.

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 08:12 

Tak ještě, že to tak dobře dopadlo :D . Je fakt, že asi ten tlak dělá divy, já jsem marná už od úterka, ploužím se jak mátoha, točí se mi hlava. Nemůžu to dát doma moc najevo, jelikož bych měla na talíři hned diagnózu. :twisted:
Budu muset nasadit nějaké vitamíny, ať to rozchodím :lol: :lol: :lol:
Jinak všem Krásnou neděli.

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 08:29 

Dobré ráno vespolek!

Muchomůrko
To počasí je katastrofa, klesá tlak, dusno, bouřky, to se fakt špatně snáší. A taky už nejsme takový lokomotivy (chtěla jsem napsat mašiny, ale mohlo by to být pochopeno jinak :P ), prostě nemáme takovou výdrž. Já jsem se taky musela naučit odpočívat, což jsem neuměla a pořád mám ještě v této oblasti velké rezervy :oops:
Dneska jsem od rána taky jako mátoha, točí se mi hlava. Řekla bych, že ten divný tlak od včerejška akorát dorazil z Vysočiny do Brna :D

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 08:34 

ještě jsem si vzpomněla, že jsem se toho záchranáře ptala, jestli mi pomůže, když si půjdu zapálit :mrgreen: ...a on, že na to mravenčení a třes jo...ale že si tím sundám tlak, tak že sebou možná majznu, když se doteď držím na nohách :lol: :lol: Ale fakt je, že všera mi do smíchu nebylo. No...zas jedna životní zkušenost. :roll:
A s tím odpočinkem máš pravdu, člověk má pocit, že když nejede furt na plnej plyn, že neefektivně promrhá čas...ale na druhou stranu, nehledí na to, jestli je vůbec bez odpočinku výkonnej. Budu se muset taky naučit trochu vysadit... :wink:

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 08:46 

Dobré ráno,

u nás ještě před chvílí svítilo sluníčko a teď už je pod mrakem. :(

Muchomurko,

tady tys mi nahnala strachu! Ale na druhou stranu jsem se pak zasmála tomu,jak sis chtěla zapálit :mrgreen: Psala jsem acrev,jak se dneska cítí a co průjem,tak uvidíme co napíše.Dneska by měla jít domů,tak jsem zvědavá.

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 08:52 

Teda Mochomůrko,
ty máš škoky... No hlavně že jsi OK :-)
Jinak s tím tlakem to je tento týden otřesný já si v pátek připadala jako bych nosila pytel na hlavě, proto jsem ani nebyla schopná dorazit na pidisrazík....a to si ještě nepřipadám jako vyjetá mašina ,-) Já si zase pro změnu dala asi těžkou zmrzlinu a taky jsem to tu prodýchávala jak mi bylo blbě ..a taky vždycky lezu na balkon abych to prodýchala čerstvým vzuchem... ,-)

Annax, ty máš dobrý přehled, krom kafe, čím si můžu zvednout tlak? Co quarana? Mě kafe nechutná ani mi nijak asi nedělá dobře. Popíjím zelený čaj. Ale asi bych potřebovala něco co by mě nakopnulo místo kafe ,-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 08:58 

Hlášení o acrev:

Už je na odchodu z nemocnice a průjem už nemám!Takže super! Určitě se tady dneska objeví :wink:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 09:01 

Ano, Míšenko, máš pravdu, zelený i černý čaj, louhovat max. 3 minuty, oba jsou výborné i vychlazené, guarana, lékořicové bonbony, hodně pít, víc pod hlavu :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 09:06 

Jo s tlakem je to nějak na... Je mi taky jako bych dostala po tlamě. Bolí mě hlava a záda a taky mií bývá "slabo". :cry:
Muchomůrko
Nepříjemný zážitek to věřím :? No zase komu se poštěstí se přiotrávit kyslíkem :mrgreen:

26. 1. 2012 tubu Mostiště
Poč. váha 108, svobodná 31 let, BYLA jsem celý život tlustá, 2 fenky :-D
17.5. 2013 redukce stehen FN Brno !!! Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
a jedna dcerunka :-)

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 09:31 

Ahooojte,pěkné nedělní dopoledne,u nás zamračeno nebe jak olovo...:-(

Muchomůrko:Tak přesně vím,jak Ti bylo měla jsem takové stavy vloni 3x !!!Jen vždy s malou změnou něčeho,ale po třetí jsem to už nemohla vůbec udýchat a samozřejmě psychika udělá své takže jsem se bála,že už to neustojím...tak záchranku jsem nechtěla kvůly dětem,byli by z toho špatné,tak mě vezli na pohotovost a řekli mi téměř to samé co Tobě!!!A taky jsem se přidusovala pod lék.dohledem v pytlíku.Pak jsme se tomu postupem času i zasmáli,ale tekrát to nebylo mmoc srandovní.....ale je to jen tlak či bolest něčeho a člověk se psychicky tak rozloží že si to vlastně zhoršuje sám... :( ,bylo mi i doporučeno že pokud se mmi tohle někdy stane tak vzit pytlík a 5-7x si do něj dýchnout a vydýchnout,protože čerstvý vzduch je nedobrý ...

Jinak zdravím ACREV :at je ji brzo lépe a rekonvalescence proběhne v klidu a pohodě......:-)..!!!

Včera jsem si dala prostředek toustáku s výpekem z bůčku a tak strašně jse si na tom pochutnala jako nikdy,aaaaaaale nejdříve nic a pak mě asi po hodce začalo pobolívat břicho nahoře a tlačit žaludek a okolí..no šla jsem asi po necelích dvou hodinách potom jídle spát sice jsem usnula..ale vyspání nic moc,a tlačí mě žaludek ještě dnes...Ach joo,taková dobrota,tak ji budu muset na čas vynechat a zkusit to až dýl.

Tak jdu chystat oběd,aby se děti najedli a šli dnes po ob.spát,protože tak od středy zlobí,že to není možné,ted jsem se tak rozčílila až se mi to ztoho vrátili štávy nahoru....že by erupce na slunci či co děs běs... :?

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 09:42 

Krásnou nedělu všem :wink: :lol:
MuchomurkoNo teda,to je mazec :shock: :shock: ,hlavní je,že jsi už v pořádku :wink: .Jen jsem se musela smát Tvému dotazu na zapálení cigára a pak k tomu přiotrávení kyslíkem :lol: Hlavně se naučit asi opravdu odpočívat :!: Je pravda,že co jsem z kliniky doma jedu na 100% a ještě jsem si pořádně neodpočinula a teď poslední dny cítím velkou únavu a občas motání hlavy a slabost :roll: Možná je to opravu tím tlakem venku.Včera jsem nesla v batohu nákup docela těžký máme to z krámu domů tak kilometr a půl a na půl cesty malá byla unavená a už si sedala i lehala na chodníku,tak jsem jí vzala na koníka a po cestě mi na ramenou usnula.No povím Ti,že jsem pletla nohama jako bych byla opilá a konečně,když jsem vlezla do výtahu,jsem se mohla opřít a přesunout tu tíhu toho nákupu a spící malé na stěnu výtahu ulevilo se mi,ale udělal se mi studený pot na čele a já se modlila,aby jsem už byly v šestce a já mohla vše ze sebe sundat a jít se opláchnout.Cítila jsem úplnou slabost jako na omdlení:0(Malá vesele spinkala dál,ani nepostřehla,že jsem jí svlékla oblečení:0)))Po uklizení většího nákupu jsem si šla taky lehnout.Dala jsem si taky dvacet a bylo mi zase dobře:0)))Tak krásný pohodový den Ti přeji a ať Ti je už jen lépe a lépe:0)))

28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-úspěšně za mnou :0)))

Obrázek
V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))

PříspěvekNapsal: 10 čer 2012 11:39 

onoika i ostatní,pokud se objeví po jídle tlak na žaludku,pomáhá mátový čajík,mám to vyzkoušeno,ikdyž se teď snažím jíst tak,aby ten tlak už niiiiikdy nebyl,bo se mi to vůbec nelíbilo

30.1.2012 tubu Vítkovice
náš pan úžasný doc.Holéczy

metřík dokončen,ale jako ostatní - jedeme dál :)

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina