Dobrý den všem ve spolek! hlásím že jsem stále na živu, (ještě jsem nezhubla do mrtva), ale je fakt, že se moc nevážím, asi to převážím a zase neco upíšu.
ty super hadříky co jsem vyfasovala na srazu v Brně zase pokorně na podzim posunu dál, nevydržely potvory ani dva měsíce už padají... a naopak ještě něco přidám a obšťastním jiné....
jinak mám se dobře, stala se ze mě sportovkyně, teď 3x týdně mažu do fitka, zatím pod dohledem trenéra, abych si náhodou neublížila, ale od příštího týdne už to budu zvládat sama...
vlasy padají jak vzteklý, je to hlavně o těch vitamínech, snažím se to nějak zastavit doplňkama, tak uvidíme...
jinak se mám dobře, je to fičák, práce nad hlavu, ale celkem se držím, snažím se zakomponovat pravidelný pohyb a co se jídla týče, mám už super zajetý režim, jím 7x denně 7,00-9,30-12,00-14,30-17,00-19,00-21,30 a jinak asi nic nového.
no co dodat? mějte se, zase se ukážu, a přeji všem hodně úspěchů a hezké letní dny... jedu teď na 14 dni do Pobaltí na služebko-dovču (práci si tam o několik dní protáhnu a podíváme se s manžou po okolí..)
pac a pusu Jana
_________________ 32let, 3 muži v chalupě (1 manžel a dva synátoři 3 a 7 let) a jeden vlkodav 28.2.2012 OLGB při 97kg, Dr. Čierný, Břeclav 15.4.2013 abdo  Jde to ztuha, ale jde to...
|