Také vás všechny zdravím a přeji krásnou neděli
tak ještě něco k tomu stresu

je to fakt, že je velkým nepřítelem hubnutí, já už skoro rok bojuji se stresem a moje váha se houpe a houpe a stres vyhrává a tak váha se houpe spíše nahoru

když se mi podaří zase to sundat, tak za pár dní se všechno zase vrací zpět a vyleze mrcha zase o pár kg víš

už jsem z toho otrávená a mám obavy, že asi přestanu bojovat, protože fakt nemám sílu
Už jse i uvažovala, že bych zašla k psychologovi nebo možná k psychiatrovi, aby mi trošku pomohl uklidnit mé nervy a někam naměroval, mám stále větší pocit, že žiji úplně od ničeho k ničemu

je to stále horší, jsem myslela, že jak skončí zima, že se to zlepší a ono nic
Nebaví mě zhola nic, nikam se mi nechce, chodím jen do práce a pak jsem doma

teď jsem měla týden našeho psa na hlídání, chodila s ním ven na procházky, včera si ho mladí odvezli a já blbka dnes stoupla na váhu a mám o 2 kila víc, tak to fakt vůbec nechápu, z jídla to určitě není, bych se nejraději neviděla
Tak se omlouvám, že otravuji negativním příspěvkem, ale musela jsem to aspoň napsat, když to nemám s kým rozebrat

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013