ahoj všem
co jste to tu spustily za debatu
ale jooo, je to přesně tak, jak napsala
Mattonka a další...mohla bych sem také napsat svá pozitiva, která u mě nastala po opce, ale shrnu to do pár slov, která jsem tu stejně už několikrát psala - opky nelituji, šla bych na ní klidně znovu,
začla jsem žít a ne jen přežívat, dělat věci, o kterých jsem před opkou jen snila a záviděla ostatním, že jsou hubení, už nejsem nejtlustší všude tam, kam vlezu, už na mě všichni nečuměj proto, že jsem tlustá jak prase, už toho nesežeru vagon a za chvíli druhý vagon, už mi stačí pidiporcička a jsem nacpaná právě tak, jako kdybych sežrala 2 vagony žrádla (píšu záměrně
žrádla, ptž kolikrát to byla slátanina všech možných chutí, fakt prase)

.... např dnes mám poprvé na sobě dvojdílné plavky a nestydím se v nich před lidmi a je mi úúúplně jedno, že mi koukaj na bocích špeky, prostě se cítím spokojeně a o tom to je !!
Takže kdo má nějaké pochybnosti o opce - neváhejte, ničeho se nebojte a jděte do toho, určitě nebudete litovat !! Také jsem nevěřila, že zrovna na mě to bude fungovat - no výsledek vidíte pod metříkem a opravdu nebylo dne ani minuty, kdy bych zalitovala, že bych opku podstoupila, tak hurá na sály, pod kudly !!
Hlavně se tomu tak stalo díky tomuto foru, lidem na něm a i když už sem většina z nich nechodí, forum jede dál, takže
díky Vám všem tady, bez Vás bych to nikdy nedokázala !! 
A nějaké rozmlouvače, závistivce a já nevím koho všechno -
NEPOSLOUCHEJTE, oni ta kila nenosí, oni nebudou řešit zdravotní problémy, které Vám nastanou nebo už máte, prostě si do svého rozhodnutí nenechte kecat !!
uffff, jsem se rozkecala, ale když musíš, tak musíš