Krásný sluníčkový pátek 
Tak jsem si včera tesknila,že mi stojí cm i váha a dnes jsem se posunula o kilču dolů..huurááá!!!A to ještě k tomu mám po 7 letech pravid.MS..takže taky huráá!! Jen aby to všechno šlo aspon tak jak ted...
Luciek.: taky jsme včera byli na houbách,a nic moc..pár lištiček,tak jdu dnes dělat krapet liškové omajdy s nokama. Tak na kole opatrně,a at se zadaří manžovi v lese..

Ti co jste dnes naposledy v tělech boubelek,tak se pěkně vyspinkejte a at je Vám brzo dobře,vy co jste po op.,tak at jdou kilča pěkně dolů...a vy co pěkně hubnete tak gratulka!!
A vy co jste po skrášlovacích opkách tak gratulka a rychlou rekonvalescenci ..
Mattonce a Vojtíškovi..pěkný den a pořádně si to tam okoukněte, brzo si to tam i vyzkoušíte...

Je škoda že ted neříkaj jak jsou dětičky v bříšku velké,já jezdila do Tábora a tam to říkali běžně,ba naopak to byla i vlastně kontrola plodu pro ně,že je vše ok a pro maminky uklidnění,že je vše taky ok. U první dcerky mi řekli že bude mít něco kolem 3.4kg a měla 4,2kg a 52 cm (od první fáze porodu byla venku za 4 hodiny a poslední fáze rychlovka za 5 min.venku..

) A u druhé jsem měla těh.cukr.tak mi dělali UTZ ještě den před por.a řekli,že má jen 3,2 kg,že je to ok,ale narodila se a měla 3,96kg a 52 cm.Přibrala jsem u druhé jen 10 kg,prozvracela jsem půlku těhu a po zjištění cukru jsem jedla téměř ty samé porce co jím ted po opce,aby mi ten cukr nelezl nahoru,...takže Vojtíšek určitě bude akurátní miminko!!!