Přeji krásný pohodový vstup do noného týdne
DrahomíraTfuj tfuj tfuj,ať si brzy fit a vše zvládne na 1
CamiVítej mezi námi a gratuluji ke správnému rozhodnutí
Mísenkanení přeci zač to my rádi
Lidičky dnes mě čeká dosti náročný den tak na mě prosím myslete,ju děkuji.Jde mi o střechu nad hlavou:0(Páč jsem se rozvedla a jsem se třemi dětmi na to sama narostl mi dluh za nájem a teď mi hrozí vystěhování z bytu,pokud nezaplatím do konce měsíce.Ano je to tak,musela jsem čekat na peníze od sociálky,abych mohla platit nájem,ale sociálka má na to jak se říká tři měsíce na vyřízení a vůbec nikoho nezajímalo,že nemám co dětem dát jíst za co platit nájem no hrůza

Ještě,že se na mě můj ex-manžel nevykašlal a pomáhá mi jak se dá a tudíš nájemné se platí dál normálně,ale i Tak mi nechtějí dát šanci aby mi posunuli termín o pár dní

Páč můj kamarád si zažádal o velkou půjčku a slíbil mi,že mi na ten dluh půjčí,ale obává se že to nestíhá právě do konce tohoto měsíce,že to bude asi první týden v měsíci

A ani na to neslyší

Jsem z toho na prášky a fakt nevím co dál,zrovna se ještě chystám na obor pro matky s dětmi,kde snad najdu pomoc či nějaké řešení

Kdybych neplatila nájemné dál a řádně neřeknu ani fň,ale tento přístup mě opravdu zaskočil.No uvidíme,jak jsou ke mě hvezdy nakloněny,zda mi pomůžou,omlouvám se,ale v této situaci nemůžu mysleti pozitivně,páč jestli mě s dětmi vystěhujou nemám kam jít

A kam by mě vystěhoval byťák?No přeci mezi opravdové lumpy neplatiče,kde jsou společné kuchyně,byt bez oken,topí se tam dřevem,které si musíte sehnat,jinak zmrznete,společná koupelna,kde si za 10 kč postíte teplou vodu na osprchování.No to v žádném případě!Moc Vám děkuji,že na mě budete myslet.Pak Vám písnu jak se o nás stát a sociální úřady postarají

[/url]ht-loss/wPWZtIx/28.2.2012-Začátek kolečka:Gastro,dietolog,psycholog-
úspěšně zvládnuto7.3.2012-Konec kolečka:Chirurg,anesteziolog-
úspěšně zvládnuto14.5.2012-Předoperační vyšetření-
úspěšně zvládnuto :0)))
28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-
úspěšně za mnou :0)))

V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))