Dobré ráno všem Drahomírotfuj, tfuj, tfuj,
oshryvítej doma, doufám, že už bude jen a jen lépe a brzo se zbavíš umělé výživy... drž se, jsi statečná holka a zvládneš to
balbinkaTPgratuluji k docentuře
katarina32vítej v novém životě

vidíš, jaký jsi měla z opky zbytečný strach a dobře si to zvládla, dokonce bezbolestně

ale neděs se, já tento stav měla taky, nic mě nebolelo, žádné bolesti, i lékaři jsem říkala, jestli mě vůbec odoperoval

ale měla jsem jizvy takže joo
co se týká jídeláku,
Annax Ti poslala odkaz na ten, co máme na foru, ono některé nemocnice mají neuvěřitelné jídelníčky tak porovnej, co se Ti zdá přijatelné já bych šla do našeho na forru
a potvrzuje to i
muchomůrka, dala 50ml vývaru takže ten jejich jídelák pošli do koše, jinak si ještě ublížíš... máš čerstvé rány po operaci a je riziko do sebe tolik cpát násilím a ještě si tak ublížit a zůstat jim tam
aulikyjídelák z fora taky není pro nutriční terapeuty ale pro normální lidi, se nedivím, že obhajoval ten jejich jako u státnic

ale 200 ml po operaci bych nedala

... 50-80 ml ano.... a 150g svačiny? byla jsem ráda, když jsem dala 100g s vykulenýma očima

takže ty porce v gramech a ml jsou spíše pro slona a ne pro člověka po tubu
Camijá bych pro tentokrát tu práci i o týden déle oželela... ber to jako operaci, která ti mění a zachraňuje život a není to jen tak ledajaká operace...(slepák) vnitřní stehy se Ti budou hojit 6-8 týdnů, po tu dobu nesmíš tahat nic těžkého... pak začít s postupnou zátěží... a zbytečné komplikace kvůli uspěchané rekonvalescenci jsou přece zbytečné, když už se na to dáš... a věř tomu, že toho nebudeš litovat.... určitě se poraď na konzultaci s lékařem, uvidíš sám, jakou dobu ti doporučí....
Všem hezký den všem