Ahojte všici

Tak jsem dnes byla na kontrole měsíc a kousek po opce.Jsem jela domů tak nějak zmatená..2 lékaři-2 názory-2 různé rady...
Ještě že jste VY tady na foru a člověk se může tak nějak řídit zkušenostmi,které jsou vámi zažité a vyzkoušené..to co řekli mě!!!říct někomu kdo jde na opku bez infa,tak po dnešku neví co jíst a co dělat!!!!
Nejdřív jsem se dozvěděla,že můžu samozřejmě už tuhou stravu,ale jen do 100 ml a pak jsem zase vedle v ordinaci slyšela něco jiného,prozměnu mi řekli,že odměřovat do 150 ml a kašovitou ještě do pondělí,že má být 14 dní tek.a 3 týdny kaše!!Což ode dneska bych už tuhou už stejně mohla,no ale zřejmě lékaři neumí až tak dobře počítat.S tím,že jsem si stála za tím,že po odchodu z nemky mi bylo nut.terap.řečeno,že kaše též 14 dní..dnes se se mnou málem hádali,že je to blbost.NO NIC!! Ale nemám jíst..tučné,sladké,né moc mléka,né pečivo,moc nemastit,nesladit...jen lehce zeleniny a dokonce znovu ukázána brožura,že když pečivo tak pokud možno celozrné!!Jíst 2-3 hodky před spaním,no to bych tedy v noci asi hlady nevydržela..

Takže každou kontrolu mám jiné info..tak kdy a komu věřit

Jen lidem zkušeným a věcem prověřeným a to je tady na foru,takže děkuji Vám za to že jste..a to všici tady,každá rada má něco do sebe!!!
Mám dole 7 kg,tak aspon něco...
Vážila jsem se tam na dvou váhách během 15 minut a každá váha ukázala jiné hodnoty,tak to mě tedy dostalo a ještě mi p.dr.napasal do papírů jiné kila..takže asi byl oboustranně den blbec..
DĚVČATA: omlouvám se nemohu najít kdo jste se ptali na nějaké
to cukání či bodání v oblasti žaludku,a taky na bolení či píchání v oblasti levého podžebří..tak dnes jsem se ptala,co by to mohlo být..tak prý zvykání si těla samotného na nový žaludek,hojení a zvykání si žaludku na pliku či na něco co tam není...

.Jeli to píchání na l.boku častěji než jednou a není-li to řekněme až nepříjemně k vydržení,tak navštívit lékaře,jinak pokud to tak je-tak pít jíst,ještě pomaleji než jíme či pijeme!!Tak asi tak...