Delli píše:
katarina32
jenže já chci aby byl problém jen v té váze

a pevně doufám, že je, protože zhubnutí může pomoci, pokud je problém ještě jinde tak je to průšvih
a jinak se cítíš? nechybí ti jídlo? nemáš chutě?
Delli.....- nebudu nic nalhávat....Cítím se skvěle, to ano, ale pořád mám jídlo v hlavě...dříve jsem o jídle prostě vůbec nepřemýšlela, jak jsem pocítila hlad, šla jsem se najíst...nehlídala jsem jestli jím po 2, 3, 6 hodinách...jen podle potřeb těla, teď i když hlad nemám nijak, tak pořád mám v hlavě jídlo, v kolik jako další, nebo v kolik bylo to poslední....a pořád jsem taková jako...když bereš prášky, antibiotika a pořád máš v hlavě kdy je máš brát a kdy jsi měla poslední.....no a jestli mi chybí jídlo..nechybí, hlad nemám, ale chutě jasně...včera jsem se trápila nad meruňkama a broskvema na stole, ale zvládla jsem, potom mi zavonělo pečivo a chutě už byly.....atd...takže nic nenalhávám....snad to bude lepší....taky pořád přemýšlím na tím, že jestli si jako už nikdy nedám to na co mám chuť kdy chci já !!!! a ne kdy je to s právné...jestli budu muset vždy řešit to, že když budu mít chuť si například vzít kousek melounu, tak si ho budu moct vzít v okamžik kdy mám na něj CHUť. nebo budu muset čekat až budu moc....protože mezi jídly mají být rozestupy......opku, tu už jako takovou neřeším, tu jsem zvládla tak, až jsem se sama divila, ale tohle je teď to, co mám pořád v hlavě...ale snad to tak měla většina a časem se to nějak utřepě...teď upřímně, si připadám jak pacient, který dostal antibiotika a musí přesně hlídat v kolik si je veme a kolik si jich má vzít....a z toho , po pravdě, moc radost nemám

ale jsem upřímná, tak tu nebudu psát jak je vše super, úžasně, v pohodě a jak funím po 2 lžících jogurtového mléka...NE

opravdu tak to u mne není...jestli bohužel, nebo jestli je to normální, zatím nevím......

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje...

Tak vstříc novým zítřkům