Katarino
sice tekutina zaludek moc neroztahuje, ale vseho s mirou, nam rikali - mensi lok, 2-3 minuty pockat a pak zase. Rozhodne ne hned po nekolika vterinach. Voda pry protece do nekolika malo minut, ale vteriny to nejsou.
Musim se priznat, ze takove porce jsem v tak kratke dobe po opce nezvladala ani po bandazi - a uz vubec ne po tubu, tak nevim... Ja bych se bala, ze si udelam prosak nebo ze to roztahnu
Ja si treba rano loknu vody s omeprazolem, to je treba v pul6, pak v 6 jim 85 g, pak popijim od pul 7 ve vlaku az do pul8 (stale ve vlaku, doprava je peklo) a takhle dam asi 4 dl, nekdy pul litru. Potom prijdu do prace, kde snim 85 g, pockam pul hodiny a dam si bud vodu nebo i instantni kavu s trochou mleka

ta se pije dobre. To jsou asi 2 dl a vody asi taky 2dl. Prestanu pit tak v 9:45-50 a v 10 mam dalsi jidlo, 85 gramu. Pul hodiny pockam a zase piju. Treba tri deci. Taky se mi stane, ze mam hrozne chute, tak tedy si dam treba v 10 jidlo a v 11 dalsi, ale je to spatne, protoze nepiju, protoze si dam pak normalne obed ve 12 a uz mam tekutinovy deficit

stane se mi to s tim jidlem, ze si dam casteji, ale jsem pak na sebe nastvana a dehydrovana
A ja jsem treba tyden po operaci cerstve stavy opatrne pila, navzdory tomu, ze by se to nemelo, bylo to z mrkve a jablka, ale zpetne uz bych si dala pozor na tu vlakninu tam a pry jsou agresivni.
Ramitesa
no ty taky uzasne hubnes, jde to raketovou rychlosti!:D
miminka jsou uplne nadherny a zatim to vypada, ze u nas zustanou, zajem o papiraky moc neni, aspon jsme si to zkusili

Vcera jsem jim koukala na zoubky a krasne jim rostou, to mam radost

a krasne vrti ocaskama a vitaji me, kdyz k nim jdu, a to je jim teprve mesic

uz povrkavaji a stekaji

musim dat zase nove fotky, ale ted jsem hodne strasila v praci, snad to zvladnu ted pres vikend.

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA