Zdravím všechny a přeji krásný pohodový den
Tak jsem po měsíční kontrole.Ty jo byla jsem tam snad ani né 5 minut a hotovo.Doktorka mi zkontrolovala jizvičky,které mi poradila masírovat tlakem.Pak se jen zeptala jak se cítím,zda jsem zvracela a jak zvládám tuhou stravu.Tak jsem jí řekla,že tuhou ještě nemám,že mi na kašovité je dobře

Jinak co se pitného režimu týká,musím prý přidat alespoň na 2 litry

No a to bude boj,páč mě ta kašovitá na tolik zasytí,že do sebe už pití nedám a to sním tak max70g,co se týká tekuté tak to dám i 100ml,víc ani náhodou já tu pomyslnou klapku mám

Na kontrolu mám jí za dva měsíce i s internistou.Jinak jsem byla jen zvážena,ale neměřena,tak nevím kolik cm v objemu ubylo

Váha ukázala rovných 99kg,tak tělo asi odpočívá či co

Ale už můžu konečně sportovat

Tak se chystám na brusle

Včera jsem byla s dětmi na koupališti a dokonce jsem měla i tu možnost si zaplavat

Eliška mi usnula v kočárku,tak kamarádka chvilku hlídala.No musím se přiznati,že to byl docela nadlidský výkon uplavat ten bazén tam a zpět(na délku)normálka mě bolelo celé tělo

Ale byl to fajn pocit.A hlavně se moc těším k sestřičce na prázdniny s dětmi.Jedeme tam ve středu tak budu chvilku nezvěstná.Já už se ták těším,že konečně vypadnu z toho paneláku zase na vesnici a čerstvý vzduch
Mějte se všicí moc fajn,přeji krásné pohodové prázdniny

[/url]ht-loss/wPWZtIx/28.2.2012-Začátek kolečka:Gastro,dietolog,psycholog-
úspěšně zvládnuto7.3.2012-Konec kolečka:Chirurg,anesteziolog-
úspěšně zvládnuto14.5.2012-Předoperační vyšetření-
úspěšně zvládnuto :0)))
28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-
úspěšně za mnou :0)))

V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))