Krásné první prázdninové pondělí přeji všem
Jajagratulka k docentůře

A ta báseň

nemá chybu
Jitka klauzovátfuj tfuj tfuj,držím vše co se dá,ať vše dobře dopadne
OnoikaNo kilečka šly pěkně při tekuté,ale co jsem na kašovitétak jsem i něco málo přibrala a zase něco dala dolů,tak jsem furt na 99

a ne a ne se hnout,ale asi tělíčko odpočívá a zvyká si na tuhou stravu.Jen to pití mi dělá problém

Když už jím pomalu a jistě vše,jsem více zasycená a pak už nemám ani chuť na pití natož nějaké místečko,ale mudr.říkala,že si to musím natrénovat i přes ten pocit plnosti,alespoň nějaký ten lok

Na tekuté s pitím problém nebyl,ten nastal při kašovité a teď na tuhé obzvlášť,když vypiju litr jsem ráda za nadlidský výkon
Muchomurko99Ty jsi ale ďáblice

Já bych se akorát tak pos....la strachy,já se bouřky bojím jak čert kříže
Katarina32Už jsem si také zkusila dát to ochucené pivko a musím souhlasit,že mi také udělalo dobře
MattoniDržte se oba,ty vedra jsou opravdu před koncem těhu náročné(hlavě hodně pít,nožky nahoře a nechodit na slunko) a bouřky zrádné-změna tlaku při bouřce dělá s těhulkama divy,pak se jich na porodním sále sejde i několik najednou
Tak se tu mějte krásně a všem přeji jen to nej a gratuluji všem co si to zaslouží a všem co jsou na opku držím vše co se dá

[/url]ht-loss/wPWZtIx/28.2.2012-Začátek kolečka:Gastro,dietolog,psycholog-
úspěšně zvládnuto7.3.2012-Konec kolečka:Chirurg,anesteziolog-
úspěšně zvládnuto14.5.2012-Předoperační vyšetření-
úspěšně zvládnuto :0)))
28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-
úspěšně za mnou :0)))

V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))