...hm, tak jsem tu zase za blba...jenže dnešní večer sedím celý celičký u pc a píšu jak o život, dokonce jsem ani nestačila ostříhat manžu (taky mi vyčetl, že mi jste Vy báby přednější

), takže sorry, skutečně jsem přehlídla, jakýho chlupáče, vlastně naháče si Alenka vyhlíží...
Tak já mám krysaříčka a chlupy? Tsss, těch pár krátkých chloupků se ani nepostřehne, zvlášť, když si
Alenko povlečeš tmavé prostěradlo a nepátráš s lupou. Taky si můžeš sundat brýle a nevidět ni chloupku. Ale radím Ti dobře, nepořizuj si nějakou divokou rasu, to víš, Qwys je mladá a může za psíky poskakovat a frčet, ale nám to už trochu drhne, zkrátka skrčenina je tady. Nožky tak dobře neslouží a na koštěti zas už neudržíme balanc.
Na sebrání chlupů je dobrý si pořídit takový omyvatelný lepivý váleček a taky je dobrá drsná strana houbičky na nádobí.
Pitný režim? Tedy jako bandážistka mám zkušenosti tyto:
Po jídle nejméně půl hodiny nepiju, zato před jídlem do sebe hodím celou sklenku, i na ex. Mezi jídly piju kdy chci a kolik chci. Takže vodu, vodu s light sirupem, vodu s trochou mrkvové šťávy, čaj (ovocný snesu hořký, jinak diachrom se sukralózou). Ředěné džusy, minerálky...to snad je jasný.
Do jídla zahrnuju neředěnou mrkvovou šťávu s vlákninou, mrkv. šť. s mlékem, kafe s mlékem (bez mléka nesnesu), čerstvě odšťavenou šťávu s mlékem (moje specialita, abych neměla křeče po samotné šťávě), zkrátka kde je mléko, je to jídlo. Rovněž tak actimel, jogurtová pití, podmáslí, kefír...
Jinak cukr si klidně můžete dát, i když je to zbytečné. Ale kdo ošidí kalorie jinde, tak proč ne. Spíš bych se obávala sladkého kvůlivá podpoře kvašení v útrobách...no stejné jako u bílého pečiva. Včelí medík taky chutná.
Obecně se umělá sladidla nezakazují ani nedoporučují. Já je používám skoro 40 let a stále ještě žiju. Ale kupuju si vždy ta nejkvalitnější. Jsem trochu na palici (právě snad vědci něco tuší, že by mohla umělá sladidla mít vliv na nervstvo, ale známe to, příští rok zas budou zdraví prospěšná), ale sladidlu to nepřikládám (můžu se taky mýlit, že?). Jinak je tu naše dobrá stévie. Doporučuju. Ta sladí tak šíleně, že mi stačilo olíznout prst po utržení lístku a jazyk mi drhnul po patře.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014