fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 13:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 20:14 

:roll: OK vrátila jsem se zpátky přehlédla omlouvám se beru ten argument zpět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se stydím až-)))))))))))))))))))))))))))

Obrázek
36let dvě děti kluk 15 holka 6 let
Muž pomáhat a hasit dva psy -))
konzultace 24.5 2012 - zvládla
sono- 8.6-jsem zvládla -) doktorka z utrazvuku drží palce i když mě neznala-))
gastroskopie 12.6-uspěšně jsem zvládla byla i pochvala-)))
psycholog 22.6-jsem normální a přátelská prý jsem to já-)))
endokrinologie-10.7-

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 20:20 

To je sranda s vama...
kdybyste nektera mela opravdovy "zazitek", tak radsi mlcite :mrgreen:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 21:16 

Nechápu co to tu řešíte????!!!! Zázraky se nedějou!!! Příčinou lidských trablů jsou lidé :roll: A pokud má někdo problém ( komplex) ať si ho řeší sám... Udělá tak nejlépe... :evil:

26. 1. 2012 tubu Mostiště
Poč. váha 108, svobodná 31 let, BYLA jsem celý život tlustá, 2 fenky :-D
17.5. 2013 redukce stehen FN Brno !!! Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
a jedna dcerunka :-)

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 21:17 

Mě tady taky nedávno bylo řečeno, že jsem anorektička, když jsem se vyjádřila k tomu, že se hlídám. A další lavina se strhla když jsem si dovolila napsat, že tady se píšou jenom samé sluníčkové příběhy = operace je samospásná, všichni si můžeme jíst po 85gramech hory kalorických bomb a zapíjet to sádlem. Samozřejmě ale až po 30 minutách. A všechno bude oukej.

A co mi příjde uplně směšné je to, že tady někdo říká, že vlastně ani neexistují lidi co chodí na reoperace. Já osobně jich znám několik. Jmenovat nebudu, protože pro to aby to tajili mají jisté důvody a ani se jim nedivím. Co se mi tady nelíbí je to, že je všem říkáno, že se vlastně můžem cpát čím chceme. Pak to dopadá tak, že jsou najednou strašně lidi překvapení, že nehubnou. No tak si prostě skočí na další reoperaci.

Disciplína a hlídání se. To je podle mě klíč k tomu abychom všichni byli za pár let tam kde jsme chtěli být. Šťíhlí.

Janičce chci říct, že je to velmi milá osoba od které si vezmu jakoukoli radu k srdci a kterou na srazu vždycky ráda vidím. :wink:

Tak samozřejmě, nikdo tady nic nepiště všichni si všechno řešte sami v soukromí nebo na foru kde mohou jen vyvolení. Hlavně aby nikde neuniklo to, že někdo přibere.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

Naposledy upravil LF dne 05 črc 2012 21:46, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 21:42 

Metabolismus je holt sfiňa, minulé generace přežili lidi hlavně ti co odpovídají přísloví - tlustí budou hubení a hubení studení. Máme dámy a pánové velice dobrou výbavu pro horší časy. Jenže. Momentálně je žrádla kolem kupy, stačí jen na to mít, případně odpadního žrádla za málo peněz taky. Stačí natáhnout ruku a cpát si do huby, ani pro mrkvičku už se nemusíme sehnout a jablko ze stronu utrhnout. Sladkých lákadel, alkoholu, blbin pochutit vagony na krámech. Do toho mít práci co nejblíž případně autem, v kanclu, dobrou telku kdykoli, gaučink po práci nebo grilovačky a když já nazuju botky samochodky mají ze mě sousedi akorát srandu a strašně se diví tomu co dělám :)

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 05:53 

tanule..my tu neřešíme nic..toto je forum kde, se prostě píše a komunikuje :mrgreen: :mrgreen: a komunikovat bude a každej podle toho co chce napsat napíše ,at je to ružové či černé...prostě to patří k tématu a basta.....a pokud tu nebude psát nikdo nic víc než jak se daří ,tak nebude za chvilku očem psát.... a bude to tady jedno velké klišé o chválení se... hi hi hi hi

Mne fakt přijde ,že lidi nechápou co fora a chaty obnáší..co to je za svět.... a jak jde krok za krokem kupředu jak se v něm mění lidé , věci ,názory,témata ,klady a zápory... chjo....

- 18.7.2011 Honzík rarášek
Obrázek
- ze 127kg (2/2010-tubulizace) jsem dosáhla 86kg (11/2010)
- k porodu jsem šla s 90kg(07/11)[/color]...
- po porodu váha šla plíživě nahoru 100kg !
-bypass s 100kg (30.1.2013) !

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 06:14 

Helen Kocová

za co se omlouváš a stydíš? Dyť máš pravdu.

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 07:00 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 21:22, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 07:09 

Dobré ráno všem :D

tak naposledy reaguji na několik posledních příspěvků ohledně přibírání...

jsou tady od toho témata, kam o tom psát, když se nedaří, psala to tady verca... kdo tam napíše, jedině dobře a čím víc vás bude, tím lépe i z toho důvodu, aby se tady jen nepsalo, že operace je "samospásná" protože pokud to tam napsáno je, tak ať si to každý přečte, že teda není "samospásná" ale hlavně "je to tam napsáno"
a né... jedna bába povídala, že kamarádky začaly přibírat... ale ono se to tají... pššššššššt

není to ničí povinnost to psát, já nikoho nenutím a respektuji to, ale napsaly to tady holky několik měsíců po opce, tak proč nenapsat jak se nedaří několik let po operaci.... to není přece potupa, je to zkušenost pro nás všechny, aby se vědělo, co nás čeká nebo nás může potkat... a řekla bych dost cenná, jak se taky vyhnout reoperaci a dát si pozor...
a kdo chce pomoct v tom, aby se ujasnily informace jak je to postupem času od operace, forum k tomu přece je...

pokud o těchto lidech nevím, co chodí na reoperace, nebudu o nich psát... stejně tak pokud nepřibírám a jím všechno, tak proč mám psát, že se mi nedaří... když tomu tak není...

až k tomu po 4 letech třeba dojde, napíšu to sem, ale zatím nemám důvod psát, řídím se podle toho, jak mi je, co jím, po čem přiberu nebo nepřiberu, co bude za další 2 roky jak mám vědět.... nevěštím z karet ale čtu forum... na kterém se o tom nepíše ale jen na srazech šeptá... to mě ani ostatním nepomůže...

holky, co to tady napsaly.... ztratí se to tady, zakecá se to a zase se nebude o tom vědět a je to opravdu škoda a pak jsou tady zbytečné dohady... nechcete to tedy napsat do příslušného tématu aby se o tom "opravdu vědělo" a nezakecalo se to v kavárně?...

Je to lepší i pro nováčky protože si myslím, že jdou po tématech, nečtou toto forum-kavárnu-od první stránky do poslední... takže se o tom opět nedočtou...

tím končím, více na to nebudu reagovat......

Mějte všichni hezký den :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 07:26 

zdravím všechny :wink:

Mattonko pravdu máš, už jsem to psala včera, jestli by to tam holky nehodily...já to tam kopírovat nebudu, je toho hodně a jde to shrnout do pár vět, tak uvidíme, jestli se to tam objeví :wink:

Jinak jak píšeš o tom, že když začneš po 2 a více letech přibírat, že to sem napíšeš atd... jsem stejného názoru, jsem na to také připravená, žádné tajnosti, tak jak jsem sem napsala své přibrání po operaci páteře, byť jen pár kilo, tak napíšu i příště, pokud k tomu dojde, neberu to jako ostudu, ale jako varování pro ostatní, kdo se teprve chystají na opku nebo mají krátce po ní a stát se to klidně může všem, bez rozdílu, takže i mě. Nikdo fakt neví, co bude, může přijít nemoc, nasadí se různé léky a začne se přibírat, můžou přijít depky, člověk se přestane kontrolovat, začne jíst daleko více atd atd, prostě život je jeden velký boj :wink:

A dnes si upečeme koláčky, už se těším na tvarohové mňááámmmm..a bez výčitek :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 07:37 

verca
pokud budu taky přibírat (když nás teda přibývá...) tak to bude i na foru napsaný, nevidím důvod, proč to tajit a nenapsat o tom ostatním, kteří se můžou tomu vyhnout a pomůže jim každá zkušenost po letech...

Já si včera večer sedla po bouřce na balkon a dala si větrníček :D a kupodivu jsem ráno na váze nečetla NEŽER :D :D :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 07:55 

Ahoj holky,
já jsem celkem ráda že se to tu trochu semlelo, protože jako nováček jsem opravdu z těch všech příspěvků měla pocit, že operace je téměř samospásná, zhubnutí že je bez práce a zadarmo a že je jen mizivé promile těch, kteří zase přibrali zpět. A určitě mi to moc pomohlo v tom, že po operaci neusnu na vavřínech a budu se snažit. A naopak nebudu plašit, když nebudu mít hned po operaci tak velké úbytky jak očekávám podle ostatních.

edit: když jsem se ptala Mudry jaká je úspěšnost bariatrických operací, tak mi říkala že 70%. Takže více než čtvrtinu lidí ani tento zákrok nespasí.

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 07:59 

Any je to prostě tak - někdo může jíst naprosto všechno a i přesto hubne, samozřejmě dodržovat určité gramáže, někdo ten dar nemá, na to si potom musíš přijít sama, jak to bude u Tebe :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 08:06 

Fiona píše:
Bestickova

každej může spadnou, ale důležitý je zase se zvednou.A to tys zvládla!

Nechci z nikoho tahat osobní informace.Nicméně si myslím, že vůči nováčkům by bylo hodně fér tady zdůraznit, že můžou přijít problémy. Tady na forum je převaha pozitivních informací a zkušeností a skutečně to působí, jakože všichni jsou spokojení, šťastní.

Dobré ráno.....sice jsem ty Vaše hádky ještě nedočetla do konce, ale na tohle musím reagovat...Jsem absolutní nováček a je absolutní pravda,že nováček chce vědět ty problémy...NEZAJÍMÁ MĚ kolik kdo shodil....protože se ví, že se hubne....ale ZAJÍMÁ MĚ......jak se komu nedařilo, jaké můžou být problémy, na co dát pozor.....atd !!!!!!! To je mnohem důležitější, než která jste shodila kilo, dvě, o 30dkg víc, nebo míň... dyť to je docela trapné se tu hádat pomalu o deka.. :-) když je 3500g miminko, tak jsou deka důležitá...ale při naších silně nad metrákových hodnotách......dámy....deko, kilo +- je uplně jedno :-) a osobně si myslím, že když se budu ob den vážit, tak snad vidím, že mi za týden váha poskočila malinko nahoru.....tak s tím začnu něco dělat.....a jak samy víme, tak stačí pár dní zlehčit stravu a je to zpět...tak si to myslím a je to můůůůůj názor !!!!!! nikomu to nevnucuju, jen píšu, co si myslím ! a absolutně souhlasím s Janooou a dalšíma

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

PříspěvekNapsal: 06 črc 2012 08:15 

helen.kocova píše:
Hezký večer tak dneska jsem četla vše co se tu napsalo tak po dnešku bude hodně lidí co si to rozmyslí nebo naopak půjdou dál .Já sama za sebe jdu dál a je fakt že by se tu měli lidi dozvědět pozitiva ale i negativa stoho důvodu naco si potom dávat pozor a jak to vše řešit je to jen můj osobní názor.Od začatku co jsem na toto forum chodím byla jen samá podpora a držení nad vodou pak se tu objeví někdo a nakonec vše je uplně jinak než se zdá a handrkování zda to psát nebo nepsat je vlastně Tabu mělo se už od začátku vše vyjasnit a né tohle že se zvrací ,že můžete znovu přibrat ,že jsou deprese to šlo přeci napsat už dávno nemyslíte :!: :!: :!
: :!: :!: ZA MĚ PROSTĚ JDU DÁL ....a pokud bude problém napíšu to tady veřejně a dá se to řešit

S TÍM ABOLUTNĚ SOUHLASÍM !!!! Já jsem asi divná, ale mě by teda vůbec nebylo trapné a nestálo by mě to žádné přemáhání ani nic podobného napsat,....že se mi nedaří, že jsem nabrala a co s tím !!!! a ani ve snu by mě nenapadlo, že by mě nějaká, ( s prominutím kráva) mohla odsoudit, že jsem taková a taková...že jsem nabrala....miluju ty ženské co mají 150kg shodí na 80kg a potom z každé silnější ženské dělají nenažrané prase a pomlouvají jí za rohem..při tom byly samy ve stejné pozici !!! Omlouvám se za drsnější slova, ale připadá mi to hádání aboslutně směšné....není nám 15 ale jsme dospělé ženské !!!!

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

Naposledy upravil verca dne 06 črc 2012 08:23, celkově upraveno 1
v citaci smazán metřík + podpis

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina