Dobré ráno všem
tak naposledy reaguji na několik posledních příspěvků ohledně přibírání...
jsou tady od toho témata, kam o tom psát, když se nedaří, psala to tady verca... kdo tam napíše, jedině dobře a čím víc vás bude, tím lépe i z toho důvodu, aby se tady jen nepsalo, že operace je "samospásná" protože pokud to tam napsáno je, tak ať si to každý přečte, že teda není "samospásná" ale hlavně "je to tam napsáno"
a né... jedna bába povídala, že kamarádky začaly přibírat... ale ono se to tají... pššššššššt
není to ničí povinnost to psát, já nikoho nenutím a respektuji to, ale napsaly to tady holky několik měsíců po opce, tak proč nenapsat jak se nedaří
několik let po operaci.... to není přece potupa, je to zkušenost pro nás všechny, aby se vědělo, co nás čeká nebo nás může potkat... a řekla bych dost cenná, jak se taky vyhnout reoperaci a dát si pozor...
a kdo chce pomoct v tom, aby se ujasnily informace jak je to postupem času od operace, forum k tomu přece je...
pokud o těchto lidech nevím, co chodí na reoperace, nebudu o nich psát... stejně tak pokud nepřibírám a jím všechno, tak proč mám psát, že se mi nedaří... když tomu tak není...
až k tomu po 4 letech třeba dojde, napíšu to sem, ale zatím nemám důvod psát, řídím se podle toho, jak mi je, co jím, po čem přiberu nebo nepřiberu, co bude za další 2 roky jak mám vědět.... nevěštím z karet ale čtu forum... na kterém se o tom nepíše ale jen na srazech šeptá... to mě ani ostatním nepomůže...
holky, co to tady napsaly.... ztratí se to tady, zakecá se to a zase se nebude o tom vědět a je to opravdu škoda a pak jsou tady zbytečné dohady... nechcete to tedy napsat do příslušného tématu aby se o tom "opravdu vědělo" a nezakecalo se to v kavárně?...Je to lepší i pro nováčky protože si myslím, že jdou po tématech, nečtou toto forum-kavárnu-od první stránky do poslední... takže se o tom opět nedočtou...
tím končím, více na to nebudu reagovat......
Mějte všichni hezký den