fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 02:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 10:07 

Mattonko,

myslím na tebe!Chudino,ty ten konec těhotenství máš těžký s těma vedrama! :roll: Ať ti manžel pořídí nějakého černocha,který tě bude ovívat! :mrgreen: :roll:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 10:44 
Matonko, :D
holka moje já myslím, že snad by bylo lepší než černocha si pořádně zaš........ a budeš rodit raz dva :D a bude to :D

Holky jinak dodatečně děkuju všem, za Vaše přáníčka :P a , že jste na mě myslely. V nemocnici jsem byla ok hned, až jsem podezírala doktora , že mi ani nic neoperoval fakt jak jsem se cítila dobře :P , ale krize přišla doma, no a tak si polehávám a nic nedělám :( :( , čekám kdy se to zlepší.. Je mi na omdlení, ale hlad nemám, jsem slabá jak moucha......

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 11:01 

Ahojte , prajem peknú oddychovú nedeľu !

jitka klauzová - rýchle uzdravenie prajem , veľa oddychuj !
mattoni - nech ti to rýchlo uteká , tieto teplá su už neznesiteľné , a nie to ešte pre tehulky !

Ja som 5,5 mesiaca od opky , a moje stravovanie je v pohode - no maximalne do 80gr , viac žaludok neznesie , a z 80gr porcie sa viem totalne prejesť /akoby som zjedla niekedy 3 rezne a 3 porcie bram.šalatu :mrgreen: / , vážim jedlo len občas , mám to už nejak v oku ..... ale aj tak moje porcie sa väčšinou pohybujú okolo 50-60gr , no jem každé 3 hodiny .. stále skúšam čo môžem a čo nie , vyzerá to že zatiaľ vyslovene nemôžem - broskyňu !

Holky , ešte 2 kilčá a oslavujem " štyridsiatiny " !!!!!! :lol: :lol: :lol:

Obrázek

36rokov , v šťastnom manželstve , 13-ročná slečna , 1mačka
po 11-ročnom boji s nadváhou : tubu pri 126kg - 17.1.2012 v B.B., Dr.Marko
3/2013 mastopexia prs
10/2013 laser.opka varixov oboch nôh
3/2014 plastika "lifting" stehien a augmentácia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 12:14 

Tak dopoledne jsem byla na višních a broskvích :D jedeme domů a já v pohodě, ale vedro vzalo za své a já jsem jak spráskaný pes... :roll: doma jede klimoška a už je lépe.... 8)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 12:24 

Jitka Klauzová
:D :D :D já jsem právě myslela, že když se budu vše možně protahovat, natahovat a vytahovat, že se jemu bude chtít taky protáhnout na svět a nic, jeli jsme zpátky bez reakce :D :D :D

kopretina
nemít doma klimatizaci, stěhuji se do sklepa :D fakt ty vedra nemůžu :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 12:25 

:wink: Ahojky děvčátka zdravím vás z vederného prostředí bože to je vedrooooooooo-)))))))))).Jinak asi se budete divit já zatím nějak neplaším neřeším co mě čeká když si nebudu s něčím vědět rady zeptám se od toho mám ruku klávesnici a když dokážu vše najíd tak doštuduju -))))

Mattoni už aby bylo trochu chladněji Vojtíškovi musí být taky těsno a vedro jako tobě vydrž holka ještě vydrž-))))

Jitus tak ty jsi už po po operaci blahopřeji do nového života .Přeji at kilečka shazuješ jak mávnutím proutkem a at ti je čímdál více lépe

Obrázek
36let dvě děti kluk 15 holka 6 let
Muž pomáhat a hasit dva psy -))
konzultace 24.5 2012 - zvládla
sono- 8.6-jsem zvládla -) doktorka z utrazvuku drží palce i když mě neznala-))
gastroskopie 12.6-uspěšně jsem zvládla byla i pochvala-)))
psycholog 22.6-jsem normální a přátelská prý jsem to já-)))
endokrinologie-10.7-

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 12:45 

helen.kocová
když použiješ vyhledavač :arrow: viewtopic.php?f=34&t=1435 najdeš i nemožné :D já jej taky používám a návod krásně vytvořila Mona, je to opravdu jednoduché :wink:

těsno už mu je, ale když se mu tam líbí :D (on asi čeká na út,st,čtv.... to je manžel mimo Prahu tak aby to bylo veselejší :D )

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 16:20 

Holky zdravím Vás....normálně pořád přemýšlím o tom, co psala Janaaa o tom, že ty holky, co šly na opku s vysokou váhou (já 157) tak jestli nemají ty žaludky delší...já jsem na mixovanou tekuté stravě...sním např. 75g toustového chlebíku, jsem v pohodě a připosledním soustu, ucítím pocit, že je jídlo někde mezi žaludkema plícema a přestávám jíst a odkládám jídlo....a včera i dnes to bylo cca těch 75-80g...takže klapka u tohoto jídla se dostavila, ale zasycená nejsem....mám prostě hlad...už třeba po hodince, nebo 1,5... :-( sním 100g (dneska jmixované těstovinky s protlakem) bylo mi fajn, sedlo mi to, ale za 1,5hod. jsem měla hlad...tak jsem z toho taková rozpačitá...před opkou jsem teda právě nejedla moc....a dokonce i celý život docela zdravě....ale moje váha narostla absolutní nepravidelností, jídlem na večer a přes den někdy skoro nic a štítnou žlázou....tak doufám, že nebudu nějaký exot, na který bude sice hubnout, ale trpět hlady :-/

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 16:43 

Mattoni : To bude uleva az to male bude venku...Zitra ma byt chladneji ,tak ti snad bude lepe :-) Soucitim s tebou a dekuji za predchozi rady ;-)

Jitka Klauzová : Preji brzke uzdraveni... chvili bude jako moucha a pak se to bude zlepsovat... doporucuju az zacnes chdoit na prochazky nebo cokoliv jineho, nos u sebe bonbony treba s hroznoveho cukru.. prijde unava, slupnes jeden a hned je lepe ;-) aby to s tebou neseklo... tyhle vedra k tomu nejsou zadny med ;-)

katarina32 :
zkus okurku a uvidis... opravdu je to jak u koho...prinejhorsim ti bude spatne...ale nejdrive bych ji zkusila bez seminek... Musis jist casteji, dole jsme cetla co jsi jedla a chapu dobre ze to byly jen 3 jidla za den ?! to je malo!! Tak jez po 2 hodinach a bude to lepsi ;-) Ja nekdy jim po 1,5 a nekdy aj po 3,5 , podle toho co snim... A kdyz do toho budes pit, tak by jsi hlad mit nemela... kus mezi jidly vypit pul litr...podle me te to naplni... Ja to tak delam ,kdyz nestiham , mam uz hlad a neni jeste uvareno, tak hodne piju a zatim to funguje...
Denne muzes jist az 8 krat... takze by to po tech 2 hodinach melo vychazet...po kureti budes plna 3 hodiny, po melounu podle me tak do pul hodky :-)
A neboj... vsechno to das :-) Proste zkousej aa zkousej ;-) nekdo muze okurku druhy den a nekdo az za pul roku...Hold jsme kazda unikat... Jinak me doktorka rikala max 150ml na jendu porci, vic ne....

TUBU operace 26.4.2012 a 28.4.2012 reoperace - nepruchodnost z žaludku do střev :-/ Ale všechno jsem to zvádla :-)
Nemocnice na Homolce - Praha
24 let

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 17:25 

Mattonko,

tak to by byla sranda,kdyby se Vojtisek rozhodl,ze v ut,st,ct by to slo!Ja u prvniho porodu,to tak trochu mela.Manzel me dovezl rano do porodnice a jel na sluzebku.Ja mu pak volala kolem poledne,ze teda jako budeme rodit.No,nakonec to stihnul!

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 17:30 

kopretina1709
no, jestli prcek nechystá něco podobného :D :D :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 19:16 

Katarina32,
já jdu na kontrolu k Bařinkovi 30.7. na 13h.Nechceš se přidat?Psala jsi, že máš jít na kontrolu začátkem srpna, tak to by skoro bylo, ne?Nebo máš od Bařinky nějaký přesnější termín?Mohly bychom zdrbnout a porovnat si zkušenosti.

30.4.12 konzultace ValMez, Mudr. Bařinka
15.5.12 obezitoložka ValMez, spiro, RTG
17.5.12 psycho
24.5.12 gastro,
14.6.12 TUBU ValMez

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 19:18 

katarino...píšeš, že se ti konečně dostavila klapka po jídle, ale přesto nejsi nasycená...to nechápu...jak bys teda nazvala ten pocit? Ten tlak-to je právě to hlášení o plném žaludku!!! To, že jsi byla zvyklá jíst nepravidelně a nejspíš asi až do pocitu k prasknutí, ti přetrvává. Pořád se zaměřuješ na to, popasovávat pocit nasycení X zkonzumované množství. A jak tu zazněl níže psaný příspěvek- jíst 3x denně je málo!!! Ty pidiporce, co jíme, nás nasytí tak na ty cca 3h a než se ozve hlad další, šupnem tam další pidi porci...tím mozek ošulíme...a on nedává tělu příkaz, aby ukládalo tuk, (jak tomu bylo předtím, protože kdo ví, kdy by zas přišlo další "tankování pohonných hmot")...a výsledkem je-hubnutí! Dává to logiku?

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 19:26 

katarina - ani ja tomu nerozumiem , že ked pri poslednej porci cítiš že už je žaludok uplne plný / to je ten pocit akoby sa ti jedlo zastavilo ako ty opisuješ medzi žaludkom a plicemi / a že napriek tomu si hladná ...
pretože ten pocit sa dostavuje pri uplnom nasýtení žaludku - čo znamená že si najedená :roll: , keby si pokračovala , aj keby len jednu lyžičku navyše , tak vtedy to jedlo navyše ide von /aspoň u mňa/
...nemyliš si to s tým , že je to len chuť ? žeby si si ešte dala ,lebo ti to chutná ... no teraz už to nejde ...

tak ako ti holky písali , skúšaj všetko , sama zistíš čo ti robi dobre a čo nie ... každá sme unikát a u každej je to iné ! :D

Obrázek

36rokov , v šťastnom manželstve , 13-ročná slečna , 1mačka
po 11-ročnom boji s nadváhou : tubu pri 126kg - 17.1.2012 v B.B., Dr.Marko
3/2013 mastopexia prs
10/2013 laser.opka varixov oboch nôh
3/2014 plastika "lifting" stehien a augmentácia prs

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012 19:52 

Ahojte .... :-)

.... :( :shock: :( ....

Tak jsem tedy asi zažila Dumping syndrom ... a tedy fuuuj.. :twisted: Měla jsem šílený tlak na žaludku,studený pot mě polil během několika vteřin!!,slabost celého těla,pocit na močení a na zvracení (ačkoliv jsem s prstama do krku nikdy neměla problémy,šlo to vždy hned ven),tak tentokrát -myšleno po opce-šla jen pěna a nic víc!!Ale chvíli jsem se natáhla v autě (byli jsme na brigádě do půl druhé v noci-prodej medoviny na stánku) a dala jsem si studenou PET-ku na oblast žaludku a zhruba po 15-ti minutách to pomali odeznělo.... :? ,ale teda tak to jsem ještě nezažila.. :shock: snědla jsem předtímto stavem kousek toust.s máslíčkem.(vzhledem tomu,že měla ta porce 60gr a já si stoho snědla tak necelou půlku..a za chvíli prostě tohle..no !?!?!

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

Naposledy upravil onoika dne 08 črc 2012 22:34, celkově upraveno 2

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina