Mattoni : To bude uleva az to male bude venku...Zitra ma byt chladneji ,tak ti snad bude lepe

Soucitim s tebou a dekuji za predchozi rady
Jitka Klauzová : Preji brzke uzdraveni... chvili bude jako moucha a pak se to bude zlepsovat... doporucuju az zacnes chdoit na prochazky nebo cokoliv jineho, nos u sebe bonbony treba s hroznoveho cukru.. prijde unava, slupnes jeden a hned je lepe

aby to s tebou neseklo... tyhle vedra k tomu nejsou zadny med

katarina32 : zkus okurku a uvidis... opravdu je to jak u koho...prinejhorsim ti bude spatne...ale nejdrive bych ji zkusila bez seminek... Musis jist casteji, dole jsme cetla co jsi jedla a chapu dobre ze to byly jen 3 jidla za den ?! to je malo!! Tak jez po 2 hodinach a bude to lepsi

Ja nekdy jim po 1,5 a nekdy aj po 3,5 , podle toho co snim... A kdyz do toho budes pit, tak by jsi hlad mit nemela... kus mezi jidly vypit pul litr...podle me te to naplni... Ja to tak delam ,kdyz nestiham , mam uz hlad a neni jeste uvareno, tak hodne piju a zatim to funguje...
Denne muzes jist az 8 krat... takze by to po tech 2 hodinach melo vychazet...po kureti budes plna 3 hodiny, po melounu podle me tak do pul hodky

A neboj... vsechno to das

Proste zkousej aa zkousej

nekdo muze okurku druhy den a nekdo az za pul roku...Hold jsme kazda unikat... Jinak me doktorka rikala max 150ml na jendu porci, vic ne....